Kapaklı Gazetesi - Yeni normalleşme sürecinin ardından konferans ve eğitimlerine devam eden Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı, ülkücülüğe dair verdiği konferansla teşkilat üyelerini bilgilendirdi.
Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu’nun talimatıyla gerçekleştirilen konferansta, Ülkücülük Nedir? Ülkücü Kimdir? Türk Milletinin Teşkilatçılık Vasıfları konuları işlendi. Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Hakan Değirmenci’nin de katıldığı konferans, maske ve mesafe tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirildi.
Konferansla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Hakan Değirmenci, “Eğitim ve Kültür Faaliyetlerimiz tüm hızı ile devam edecektir. Şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.







