Kapaklı Gazetesi - Özel Çerkezköy Uğur Okulları ve Okul Aile Birliği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığı yardım kampanyasını tamamladı. Proje kapsamında Pınarça İlkokulu ve Ortaokulu’na yardım yapıldı.

13 Nisan Cumartesi günü Uğur Okulları Okul Aile Birliği tarafından Pınarça İlk ve Ortaokulu yararına düzenlenen yardım kahvaltısından elde edilen gelir ile okul için Atatürk Köşesi malzemeleri, 10 adet sınıf panosu, öğretmenler odası için iki adet masa ve 14 adet sandalye toplandı. Toplanan yardım malzemeleri Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Pınarça İlk-Ortaokulu Müdürü İlkay Cabalar, Özel Çerkezköy Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal, Uğur Okulları Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Semra Aslan, Sevilay Ayan ve Ahu Demirci’nin ile Rehber Öğretmen Mehtap Kıycıoğlu’nun katılımlarıyla okula teslim edildi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz yaptığı konuşmada duyarlı davranışlarından dolayı Uğur Okullarına teşekkürlerini iletti. Okul Müdürü İlkay Cabalar’da Uğur Okulları yönetimine ve Okul Aile Birliğine duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti ve Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal’a teşekkür çiçeği takdim etti.