Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, ilk olarak 7 Eylül 1996 tarihinde Bingöl’ün Genç ilçesinde askeri aracın pusuya düşürülmesi sonucu şehit olan Jandarma Er Harun Duman’ın ailesini ziyaret etti.

“YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 Ziyarette şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Soytürk, hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti. Şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerinin her daim yanında olduklarını kaydeden Soytürk, “Olmaya da devam edeceğiz” dedi.

ZİYARET ETTİ

Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, 14 Temmuz 2021 tarihinde Süleymanpaşa’da yaşanan bir asayiş olayına müdahale etmek üzere gittiği olay yerinde uğradığı saldırı sonucu şehit olan çarşı ve mahalle bekçisi Gökçen Koşal’ın ailesini de ziyaret etti.

“HAYATIMIZI SÜRDÜRMEMİZİ SAĞLAYAN ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZDİR”

Ziyarette şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen, talep ve sıkıntılarını dinleyen Vali Soytürk, “Bu topraklarda başımız dik ve özgürce yaşayabilmemizi sağlayan şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Devletimizin var olmaya devam etmesi, ulusumuzun bağımsız olması, ülkemizde huzurlu, mutlu, şerefli ve onurlu bir şekilde hayatımızı sürdürmemizi sağlayan şehitlerimiz ve gazilerimizdir” dedi.

Köy Enstitüleri 84. kuruluş yıl dönümü kutlandı Köy Enstitüleri 84. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’e ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir eşlik etti.