Kentsel dönüşüm projesinin ilk adımı atılıyor Kentsel dönüşüm projesinin ilk adımı atılıyor

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile çocuklara yönelik düzenlenen yaz dönemi ücretsiz resim kursunda hazırlanan tabloların yer aldığı “Tekirdağ NKÜ Resim Atölyesi Sergisi” açıldı. 

Sosyal Yaşam Merkezinde açılan sergiye NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Özyavuz, akademik ve idari personel, aileler ve minik öğrenciler katıldı. 

Kurdele kesim töreninin ardından minik ressamların yaptığı eserlerin yer aldığı sergi gezildi. Sonrasında katılımcılara teşekkür belgeleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Dekan Prof. Dr. Murat Özyavuz ve Resim Bölümü Başkanı Doç. Dalila Özbay tarafından takdim edildi.  

Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni ve aynı zamanda NKÜ Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Gizem Şafak’ın eğitmenliğinde çocuklara yönelik düzenlenen yaz dönemi resim kursunda hazırlanan tabloların yer aldığı sergi, 23 Eylül 2023 Cuma gününe kadar Sosyal Yaşam Merkezi’nde ziyarete açık kalacak.