Tekirdağ Kara Avcılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu Tek Kurşun Atış Yarışması’nda Kapaklı’yı temsil eden AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Özdemir birinci oldu.

Tekirdağ Kara Avcılar Derneği ve Trakya Avcılık ve Yapan Hayatı Koruma Derneği tarafından 49.’su düzenlenen Geleneksel Avcı Bayramı ve Sezon açılışı etkinliğinde Tek Kurşun Atış Yarışması’nda Kapaklı’yı temsil eden AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Özdemir birinci oldu.

Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu gerçekleştirildi Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu gerçekleştirildi

“MEHMET ÖZDEMİR KARDEŞİMİ TEBRİK EDİYORUM”

Düzenlenen Tek Kurşun Atış Yarışması’nda birinci olan Mehmet Özdemir’i tebrik eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Tekirdağ Kara Avcılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu Tek Kurşun Atış Yarışması’nda ilçemizi temsil eden ve birinci olan Mehmet Özdemir kardeşimi tebrik ediyorum.” dedi.

“KAPAKLIMIZI TEMSİL EDEN YARDIMCIM MEHMET ÖZDEMİR’İ TEBRİK EDERİM”

Kapaklı’yı temsil eden Mehmet Özdemir’i tebrik eden AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, “Tekirdağ Kara Avcılar Derneği ve Trakya Avcılık ve Yapan Hayatı Koruma Derneği tarafından 49.’su düzenlenen Geleneksel Avcı Bayramı ve Sezon açılışı etkinliğinde Kapaklımızı temsil eden ve Tek Kurşun Yarışması’nda birinci olan AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Yardımcım Mehmet Özdemir’i tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.