Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde 3 Nisan Çarşamba günü saat 17.30’da oynanan karşılaşmaya Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü bulduğu golle önde başladı.

TAŞKIRANLAR SAMSUNGÜCÜ ÜSTÜLÜĞÜ YAKALADI

İlk dakikalarda gelen golle birlikte rahatlayan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü karşısında Çerkezgücüspor ise beraberlik golünü aradı. Bulduğu gollerle üstünlüğünü yakalayan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü karşısında Çerkezgücüspor, oyun disiplininden koptu.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kalan dakikalarda da üstünlüğünü sürdüren Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü karşılaşmadan da 6-1 galip ayrılarak haftayı üç puan ile kapattı. Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü bu galibiyetle birlikte puanını on yaparak liderliğini sürdürürken, Çerkezgücüspor ise bir puanda kaldı.

Taskiran Gol 1-1

Kapaklıspor sezonun son maçında ligde kaldı Kapaklıspor sezonun son maçında ligde kaldı

"BAŞARI HİÇBİR ZAMAN ŞANS DEĞİLDİR"

Tüm takıma gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkıran, "Deplasmanda oynadığımız karşılaşmada güzel bir oyun sergiledik. Her iki takıma da bize izlettikleri güzel karşılaşmadan dolayı teşekkür ediyorum. Takımıma ayrıca gösterdiği performastan dolayı teşekkür ediyorum. Bu şekilde devam ederek başarılı performansımızı sürdüreceğiz. Başarı hiçbir zaman şans değildir" dedi.