Açılış ve yoklamanın ardından toplantının ilk gündem maddesinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün belediye hisselerinin hissedarına satılması konulu yazısı görüşülecek.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan 1 Adet Boş Kadroda unvan değişikliği ve derece yapılması konulu yazısının görüşülerek karara bağlanmasının ardından Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 ay süre ile geçici olarak 1 adet Sedan aracın tahsis edilmesi konulu yazı görüşülecek.

Gündemin dördüncü maddesinde Kapaklı İlçe Seçim Kurulunun yazısına istinaden 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde seçim takviminin başlangıç tarihinden seçimlerin kesinleşmesine kadar 1 adet araç ve şoför görevlendirilmesi konusu görüşülecek. Bir sonraki gündem maddesinde Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünün Hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 ay süre ile geçici olarak 1 adet sedan aracın tahsis edilmesi konusu, 1 Adet Dolu Kadroda derece değişikliği yapılması konulu yazı görüşülecek.

Başkan Çetin’in acı günü: Mekanı cennet olsun Başkan Çetin’in acı günü: Mekanı cennet olsun

Gündemin son maddesinde ise Kapaklı Belediyesi Personel A.Ş Genel Kurul temsil yetkisi konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak.