Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor için, hayırsever iş adamları Gürkan Turhan ve İllhan Turhan tarafından kahvaltı programı tertip edildi.

Temsilcimiz Kapaklıspor bu sezon ligde aldığı galibiyetlerle liderliğini sürdürüyor. Şampiyonluk mücadelesi veren sarı lacivertli takım için bir moral kahvaltısı düzenleyen Turhan Emlak ve Otomotiv sahipleri Gürkan Turhan ve İlhan Turhan, oyunculara başarılar diledi. Yeşilçam Kafe’de düzenlenen kahvaltı programına Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban, SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz ve Yönetimi, Kapaklıspor teknik ekibi ve oyuncular katılım sağladı.

‘’5’TE 5 YAPACAĞIZ’’

Kahvaltı programında konuşan Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, hayırseverlere teşekkür ederek; ‘’Son 5 haftaki periyottayız. Sağolsun ilçedeki esnaflarımız ve dostlarımız kulübümüze katkı sağlıyor. Onların bu desteği ile biz de sahaya çıkacağız ve tüm gücümüzle son 5 haftada 5’te 5 yapacağız. Bugün de kahvaltı vererek bizlere destek olan İlhan ve Gürkan Turhan’a teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

‘’SİZİN BAŞARINIZ KAPAKLI’NIN GURURUDUR’’

SATİVES Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Turhan Emlak ve Otomotiv sahiplerinden İlhan Turhan da programda bir konuşma gerçekleştirdi. Sporculara başarılar dileyen Turhan, ‘’Hepinize öncelikle afiyetler diliyorum. Sizin başarınız Kapaklı’nın, bizlerin gururudur. Daha nice başarılar diliyoruz. Biz her zaman bir ağabeyiniz olarak yanınızdayız. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin.’’ İfadelerini kullandı.

‘’İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURSUNUZ’’

SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz da oyuncuları başarılarından dolayı tebrik ederek; ‘’Yıllardan beri Kapaklı’dayız ve Kapaklı için mücadele ediyor, bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Yaklaşık 6 yıl önce Kapaklıspor’un aktif olarak yönetimindeyiz. O gün futbolcu kardeşlerimizin kaynaşması için bir kahvaltı programı tertip etmiştik. Bugün de aynı geleneği sürdürüyoruz. Hepinizi tebrik ediyorum. Kapaklımızı Süper Amatör Ligi’nde çok güzel temsil ediyorsunuz. İnşallah şampiyon olursunuz ve göğsümüzü kabartırsınız.’’ dedi.

Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban da kısa bir konuşma gerçekleştirerek hayırseverlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından kahvaltı ikramına geçildi.