Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde zirve takibini sürdüren Kapaklı Sitespor, ligin 7. Haftasında karşılaştığı Marmaraereğlisi Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ndeki temsilcimiz Kapaklı Sitespor, 3 Kasım Pazar günü Marmaraereğlisi Belediyespor ile karşılaştı. Deplasmanda liderlik yarışındkai önemli rakibi karşısında zorlu bir mücadele veren Sitespor, 90 dakikayı golsüz eşitlikle tamamladı. 

GOL SESİ ÇIKMADI

İlk devre Sitespor’un yoğun baskısı ile geçti. Kaptan Serkan ve Mustafa ile rakip kaleye etkili ataklar geliştiren Sitespor, beklediği sonucu alamadı. İlk yarının sonlarına doğru ise Marmaraereğlisi penaltı avantajı elde etti. Penaltı vuruşunda Sitespor kalecisi Erdal, köşe dibine giden topu başarılı bir şekilde kurtardı. Gol sesinin çıkmadığı ilk 45 dakika, 0-0 berabere tamamlandı. İkinci yarı ise iki takım da kıran kırana bir mücadele ortaya koydu. Marmaraereğlisi’nin ataklarını başarılı bir şekilde savuşturan Sitespor kalecisi Erdal yıldızlaştı. Temsilcimiz Sitespor’un özellikle Anıl ve Serkan ile gole yaklaştığı anlar oldu. Sonuçsuz geçen ataklar neticesinde maç golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Haftayı beraberlikle kapatan Sitespor, Marmaraereğlisi deplasmanından 1 puanla döndü ve puanını 16'ya yükselterek 3. sıraya geriledi. Lİgde 18 puanla Kapaklıspor lider, Marmaraereğlisi Belediyespor ise 17 puanla 2. sırada yer alıyor.