Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ U13 Ligi C grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Kapaklı Sitespor, sezonu 37 puan ile lider tamamlayarak şampiyon oldu.

Kapaklı Sitespor U13 takımı, 5 Temmuz Cuma günü Kapaklı Şehir Stadı’nda Çerkezköy 1923 Gençlik Spor ile oynadığı maçla sezonu tamamladı. 2-1’lik galibiyetle tamamlanan maçın ardından hanesine 3 puan katan Sitespor, en yakın rakibine 5 puan fark atarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Kupa törenine Kapaklı Belediye Başkan Vekili Özgür Cengiz, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ender Dubaz, İlhan Çetinkaya, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi ve Kapaklıspor Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban, Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu ve taraftarlar katılım gösterdi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kupa töreninde konuşan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüp başkanı olarak sizlerin şampiyonluğunuzu tebrik ediyorum. İnşallah hayatınızın her alanında bu şekilde başarılı olursunuz.’’ dedi. Başkan Karamehmetoğlu’nun konuşmalarının ardından protokol mensupları tarafından oyunculara madalyaları takdim edildi. Ardından şampiyon kadro ve katılımcılar ile hatıra fotoğrafı çektirildi.