Kapaklı Gazetesi - Ligin iddialı takımlarından Kapaklı Sitespor, kendi evinde karşılaştığı Vakıflar Güvenspor karşısında farklı bir galibiyet alarak yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Karşılaşma 12 Ocak Pazar günü saat 13.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşti. Ligin ilk devresini lider olarak bitiren Kapaklı Sitespor karşılaşmaya; Uğur, Doğukan, Muhammed, Uğur Hasko, Hakan, Abdülmelik, Gurur, Fırat, Mustafa, Doğancan ve Mert ilk onbiri ile çıktı.

GOL OLUP YAĞDI

İlk yarı fırtına gibi esen Kapaklı Sitespor, karşılaşmanın 2. Dakikasında ilk golü buldu. Ev sahibi takımın organize atağında Gurur fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk golün ardından baskıyı sürdüren Sitespor, rakip kalede birçok gol pozisyonu buldu. Bulduğu pozisyonları değerlendiren kırmızı beyazlı ekip Mustafa, Doğancan (2) ve Mert’in ayağından bulduğu gollerle ilk 45 dakikayı 5-0 önde tamamladı.

MERT HAT-TRICK YAPTI

İkinci yarıda Mert, arka arkaya attığı iki golle hat-trick yaptı. 7-Son dakikalarda bir gol daha bulan Sitespor, Gurur’un golü ile karşılaşmadan 8-0’lık bir galibiyetle ayrıldı. Kendi evinde aldığı rahat galibiyet ile hanesine 3 puan daha ekleyen Sitespor, 41 puana ulaşarak ligde yeniden lider oldu.