Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele veren Kapaklı Sitespor, kendi evinde ağırladığı 100. Yılspor’u 2-1 mağlup etti. 

Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada, Kapaklı Sitespor rakibine göre etkili bir oyun sergileyerek kaçtan galip ayrılmasını bildi ve haftayı 3 puanla kapattı. Seyir zevkinin yüksek olduğu maçta, yer yer sakatlıklar ve saha içi tartışmalar yaşandı. 

İLK ONBİRLER

Temsilcimiz Kapaklı Sitespor karşılaşmaya Erdal, Doğukan, Muhammed, Hasko, Gurur, Abdülmelik, Numan, Serdar, Mustafa, Serkan ve Mert ilk onbiri ile başladı. Konuk takım 100. Yılspor ise Muhammed, Özkan, Kubilay, Ahmet, Muhammet, Uğur, Fatih, Tolunay, Rıdvan, Batuhan ve Tufan ilk onbiri ile oynadı.

NUMAN’DAN MÜKEMMEL GOL

Maça kontrollü başlayan Kapaklı Sitespor, ilk dakikalarda 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın 9. dakikasında ev sahibi takımın geliştirdiği atakta Numan, savunmayı geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin açılmasını değerlendiren Numan, 100. Yılspor kalecisi Muhammet’in üzerinde aşırtma yaparak topu ağlarla buluşturdu. 

PENALTI GOL GETİRDİ

Golün ardından hız kesmeyen kırmızı beyazlı takım, yeniden hücuma kalktı. 11. Dakikada gelişen ani atakta Serdar’ın pasında rakip kaleye hücum eden Numan, 100. Yılspor defansı tarafından sert müdahale sonucu yere düştü. Numan’ın yerde kalmasıyla maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu ise takımın kaptanı Serkan Akyüz gerçekleştirdi. Penaltı atışında kaleciyi ters köşeye yatırmayı başaran Serkan, takımını 2-0 öne geçirdi.

TALİHSİZ BİR GOL

Rakip kalede 2 dakika arayla 2 muhteşem gol bulan Kapaklı Sitespor, ilerleyen dakikalarda talihsiz bir gol yedi. Maçın 23. Dakikasında konuk takım, Sitespor sahasında bir serbest vuruş şansı kazandı. Topun başına geçen Fatih, topu ceza sahasına ortaladı. Fatih’in ortasında topla buluşan Özkan,farkı 1'e indirdi. Özkan’ın golü ile skor 2-1 olurken, başka gol sesinin çıkmadığı ilk devre bu skorla tamamlandı.

SAHADA KAVGA ÇIKTI

Maçın 2. devresinde her iki takımda gol için kıyasıya mücadele verdi. Birçok pozisyonun yaşandığı ikinci yarıda, yer yer saha içinde gergin anlar yaşandı. İki takımın da çekişmeli bir oyun ortaya koyduğu maç, bir anda savaş alanına döndü. Maçın 59. Dakikasında iki takımın da oyuncuları birbirine girdi. Teknik heyetin ve takım kaptanlarının araya girmesi ile yatıştırılan tartışma sonucu 100. Yılspor’dan Tolunay ve Kapaklı Sitespor oyuncusu Gurur kırmızı kart gördü. Hakem Sitespor kalecisi Erdal’a ve 100. Yılspor futbolcusu Batuhan’a ise sarı kart gösterdi.

3 PUAN SİTESPOR’UN OLDU

Maçın son 30 dakikasında iki takım da maça 10’ar kişi devam etti. Maçın kalanında rakip kaleye etkili bir atak gerçekleştiremeyen Kapaklı Sitespor, savunmaya geçti. 100. Yılspor’un ataklarını başarılı bir şekilde savuşturan Kapaklı Sitespor, maçı 2-1 önde tamamladı. 3. haftada da sahadan 3 puanla ayrılan Kapaklı Sitespor, galibiyet serisini sürdürdü.