Ergene Ulaş Sahası’nda oynanan karşılaşmada rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Kapaklıspor, ilk devreyi Gurur Şanlı’nın golü ile önde tamamladı. Maçın 88. Dakikasında bu kez Burak’ın ayağından bulduğu golle 2-0 öne geçen Kapaklıspor,maçı bu skorla kazanarak liderlik koltuğuna geri döndü. 

GURUR İLE ÖNE GEÇTİ

2 Aralık Pazar günü saat 13:00’da gerçekleşen karşılaşmada Kapaklıspor; Sezai, Çağatay, Gurur, Yunus Emre, Sacko, Mert Aslanalp, Alihan, Burak, Özgün, Tezcan ve Emre Kaymaz ilk onbiri ile oynadı. 
Geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle moral bulan Kapaklıspor, seriyi sürdürmek için maça hızlı başladı. 22. Dakikada gelişen atakta sol kanattan ilerleyen Gurur, savunmayı geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Mükemmel bir plase vuruş ile topu ağlara gönderen Gurur, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk 45 dakikada başka gol sesi çıkmadı ve Kapaklıspor 1-0'la soyunma odasına girdi.

KAPTAN SAKATLANDI

Maçın ikinci yarısında ise farkı açmak için sahaya çıkan temsilcimiz Kapaklıspor, rakip kalede baskısını arttırdı. 77. Dakikada sarı lacivertli takımın gerçekleştirdiği atakta takımın kaptanı Tezcan yere düştü. Rakip oyuncusunun da üzerine düşmesi sonucu çenesinden yaralanan Tezcan, bilincini kaybetti ve saha dışında tedavi edildi. Ardından hastaneye kaldırılan Tezcan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Maçın geri kalanında Kaptan’ın yerine Oğuz Hamitoğulları oyuna dahil edildi.

BURAK’TAN 2 GELDİ!

90. dakikaya kadar gol sesi çıkmayan maçta, sakatlıklar nedeniyle hakem 20 dakika uzatma kararı verdi. 90+18. dakikada aradığı golü bulmayı başaran Kapaklıspor farkı 2'ye çıkardı. Kapaklıspor'un organize atağında Burak, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Burak’ın golü ile 2-0 öne geçen Kapaklıspor, maçı bu skorla tamamladı.

LİDERLİK KOLTUĞUNA KAVUŞTU

Ligin 5. Haftasında Malkara 14 Kasımspor’ a karşı aldığı mağlubiyetle liderlik koltuğunu kaybeden Kapaklıspor, bu haftaki zaferin ardından yeniden liderliği elde etti. Ergene Ulaşspor’u 2-0 devirerek 22 puana ulaşan Kapaklıspor, avaraj farkı ile Saray Belediyespor’un önünde liderliğe oturdu. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunda oturan Çorlu Kültürspor ise bu hafta 100. Yılspor’a karşı 1-0 yenilerek 3. Sırada yer aldı.