Kapaklı Sitespor, Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 8. Haftasında Marmaraereğlisi Belediyespor’u evinde konuk etti. Ligde lider durumda olan güçlü rakibine karşı etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz, 1-1 berabere kalarak zorlu maçtan 1 puanla ayrıldı.

18 Kasım Pazar günü saat 13:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmada iki takım da 3 puanı elde etmek için sahaya çıktı. Maçın ilk çeyreğinde 1-0 geriye düşen Kapaklı Sitespor, kaptan Serkan Akyüz’ün kafa golü ile 1 puanı kurtardı.

GOLLER İLK YARI DA GELDİ

Hava muhalefetine rağmen oldukça çekişmeli geçen maçta, iki takım da güzel bir oyun sergiledi. Her iki takımda atak bir oyun sergilerken Marmaraereğlisi 18. Dakikada Uğur'un golü ile 1-0 öne geçti. Golün ardından skoru lehine çevirmek isteyen kırmızı beyazlı takım, Marmaraereğlisi Belediyespor’un kalesini ablukaya aldı. 35. Dakikada ev sahibinin atağında Tolga Aşçı, sağ kanattan ilerleyerek ceza sahasına orta açtı. Adrese teslim ortayı, kafa vuruşu ile ağlara gönderen isim Kaptan Serkan Akyüz oldu. Akyüz’ün golü ile oyuna dönen Sitespor, ilk yarıyı 1-1 beraberlikle tamamladı.

BAŞKA GOL SESİ ÇIKMADI

Mücadelenin ikinci yarısında iki takım da 3 puan için kıran kırana mücadele ederken, gelişen ataklarda gol sesi çıkmadı ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Kapaklı Sitespor 8 puanla 11. sırada kalırken, Marmaraereğlisi Belediyespor ise 20 puanla liderliğini sürdürdü.