Kapaklı Gazetesi - Altay Futbol Okulları’nın pilot takımı Kapaklı Kartalspor, geçtiğimiz hafta Silivri’de düzenlenen Mehmet Karasu Futbol Turnuvası’na katıldı.

Turnuvadan iki kupayla dönen Kapaklı Kartalspor, U11 kategorisinde bölge ikinciliği, U10 kategorisinde ise bölge üçüncülüğü alarak hem antrenörlerini hem de kulüp yönetimini sevindirdi. Atıcı Spor Kompleksi’nde antrenmanlarını sürdüren ve 130 öğrencisi olan Altay Futbol Okulları, Kapaklı Kartalspor ile futbol camiasına başarılı sporcular kazandırmayı hedefliyor.

KAPAKLI’NIN ADINI DUYURMAYI HEDEFLİYORLAR

Genç yeteneklere fırsat tanıyan Altay Futbol Okulları, çocuk sporculara lisans çıkartarak gelişim liglerinde oynamalarını sağlıyor. Aynı zamanda Türkiye’de düzenlenen çeşitli organizasyonlara da katılarak, ilçemizin ve takımın ismini duyurmayı hedefliyor.

‘’DÜNYADA UYGULANAN METOTLARLA GELİŞTİRİYORUZ’’

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Kartal Spor Kulübü Başkanı ve Altay Futbol Okulları Bölge Direktörü Ümit Saraç, ‘’Altay Futbol Okulları dünyadaki belli başlı kulüplerle istişareler yapıyor. En güncel ve en modern antrenman tekniklerini çıkartıp tüm futbol okullarına mail yoluyla gönderiyor. Hocalarımız bu antrenmanları inceleyerek çocuklarımızın seviyelerine göre programlar uyarlıyor. Yani sıfırdan alıyoruz çocuklarımızı ve dünyada uygulanan metot ve tekniklerle yetiştirip geliştirip Kapaklı Kartal Spor Kulübüne kazandırıyoruz.’’ dedi.

‘’İSİMLERİMİZ FARKLI OLSA DA YÜRÜDÜĞÜMÜZ YOL AYNI’

Kartalspor olarak hedeflerini de açıklayan Saraç, ‘’Kartalspor’daki hedefimiz ise Türkiye şampiyonalarında boy gösterip, yavrularımızı Türkiye’ye tanıtmak. Altay Futbol Okulları ve Kartal Spor’da toplam 200 öğrenci sınırını geçtik, Kartalspor’da Altay Futbol Okulları’ndan yetişmiş ortalama 100 lisanslı sporcumuz var. İki oluşumun isimleri farklı olsa da hedefledikleri ve yürüdükleri yol aynı’’ diye sözlerini tamamladı.