Tekirdağ 1. Amatör C Grubu’nun 6. haftasında Kapaklı Kartalspor ve Çerkezköygücüspor karşı karşıya geldi. Çerkezköy ekibini kendi evinde ağırlayan Kapaklı Kartalspor, maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. 

 Karşılaşma 4 Kasım Pazar günü saat 12:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşti. 2 hafta üst üste galibiyet alarak ligin üst sıralarında yer alan Kapaklı Kartalspor’un şansı bu hafta yaver gitmedi. Karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılan kırmızı siyahlı ekip, haftayı puansız kapattı.

ATAKLAR GOL GETİRMEDİ

Kapaklı Kartalspor maça Sabri, Barış, Ali, Aytaç, Sinan, Tanju, Özden, Fırat, Uğur, Numan ve Tolgahan ilk onbiri ile başladı. Rakibi Çerkezköygücüspor ise Onur, Ufuk, Mehmet, Aykut, Hasan, Zeki, Mustafa, Tarkan, Sinan, Tamer ve Umut ilk onbiri ile oynadı. 

Maçın ilk 45 dakikasında iki takım da kontrollü oynadı. Çerkezköy ekibine karşı etkili bir başlangıç sergileyen Kapaklı Kartalspor, 8. Dakikada ilk atağını gerçekleştirdi. Barış’ın pasında kaleyi deneyen Fırat’ın şutu, üst direkten auta gitti. 27. Dakikada yeniden atak fırsatı bulan Kartalspor, Numan’ın şutunda golü bulmayı başaramadı. 

GOLSÜZ EŞİTLİK BOZULDU

 Eşit giden maçta, golsüz beraberliği bozan takım Çerkezköygücüspor oldu. 43. dakikada kaptan Hasan’ın pasında Zeki, meşin yuvarlağı ağlara göndermeyi başardı. Çerkezköygücüspor ilk yarının son dakikalarında gelen golle 1-0 öne geçerken, beraberlik golünü bulamayan Kapaklı Kartalspor ise ilk 45 dakikayı 1-0 geride kapattı.

FARK 2 OLDU

 İkinci yarı beraberlik için mücadele eden Kartalspor, ard arda geliştirdiği ataklarla rakip kaleyi adeta ablukaya aldı. Kartalspor’un ataklarından fırsat bulan Çerkezköygücüspor ise 60. dakikada gerçekleştirdiği ani bir atakla Kapaklı ekibinin defansını savunmasız yakaladı. Kaptan Hasan Barut’un şutu ile fileleri havalandıran Çerkezköygücüspor farkı 2 yaptı. 

SAHADA İSTENMEYEN MANZARALAR

Çekişmeli giden maçta bir ara tansiyonun artması ile iki takım oyuncuları da birbirine girdi. Futbolcular arasındaki gerginliğe teknik ekip ve hakemler müdahale etti. Yaşanan tartışmanın ardından Çerkezköygücüspor’dan Tarkan ve Kapaklı Kartalspor’dan Aytaç kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. İki takımın da 1 kişi eksik devam ettiği maçta başka gol sesi çıkmadı ve Kartalspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.