Kapaklı Gazetesi - Pandemi nedeniyle iptal edilen liglerin 18 Temmuz’da yeniden başlayacağı duyuruldu. Tekirdağ 2. Amatör Ligi’nde de ilçemizi temsil eden Karaağaçspor, liglerin başlaması ile bir üst lige çıkmayı garantiledi.

Karaağaç Spor Kulübü Başkanı Eray Güner, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi; ‘’Karaağaçsporumuzun 25 yıllık makus kaderini değiştiren şampiyonluğumuzu bu sene yaşadık. Ben bu süreçte bizlere destek olan belediye başkanımız Mustafa Çetin’e, takımımızın teknik direktörü Eray hocamıza ve ekip ruhu ile çalışan futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Geçmişten bugüne gelen diğer kulüp başkanlarımıza, sponsorlarımıza ve özellikle Cemal amcamıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zafer bize nasip oldu. Böyle bir pandemi sürecinde yüzümüz bir nebze de olsa güldü.’’

‘’KUTLAMA OLMAYACAK’’

Pandemi nedeniyle kutlama yapılamayacağını belirten Güner, ‘’Takımımız koronavirüs salgını dolayısıyla liglere ara verilmeden önce de en yakın rakibine 5 puan farkla liderliğini sürdürüyordu. ‘Ligler oynanmayacak’ denildiğinde de Karağaaçsporumuz şampiyonluğu tattı. Federasyon bu konuda heyet kararlarını aldı ve TFF’ye gönderdi. Bizlere de şampiyon olduğumuz bilgisi verildi. Tüm hazırlıkları yapabileceğimiz ancak kutlamaların olmayacağı söylendi. Biz de böyle yönetimimiz ile birlikte duyurmak istedik.’’ dedi.

‘’TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI’’

Transferlere de başladıklarını söyleyen Güner, ‘’Az önce teknik direktörümüz ve yönetimimizle de görüştük. Bugünden sonra tek işimiz 1. Amatör Ligi’nde takımımızı daha ileriye götürmek. Takımımıza alacağımız arkadaşlarımız olacak, oynamayacak arkadaşlarımızla da yollarımızı ayıracağız. Tabi takımdan çıkacak arkadaşlarımızı da hemen bırakmayacağız. İsterlerse teknik kadromuzda kendilerine bir yer verebiliriz. Transfer çalışmalarımız bugün itibariyle başladı.’’ İfadelerini kullandı.

‘’KAARAĞAÇ’A STAT KAZANDIRMAK İSTİYORUZ’’

Güner, açıklamasını şu sözlerle noktaladı; ‘’Kapaklı’da mevcut olan stadımız millet bahçesi olacak. O stadın Karaağaç’a gelmesi ile ilgili bir planımız var. Tam net bir şey yok ama belediye başkanımız ilerleyen aylarda açıklamasını yapacaktır. Karaağaç’a güzel bir stad kazandırmak istiyoruz. Önceki açıklamalarımızda takımımızın hedefinin 3. Lig olduğunu söylemiştik, inşallah önce Süper Amatör ardından BAL olmak üzere bu hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz.’’