Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 5. haftasında temsilcimiz Kapaklı Sitespor, 1461 Karadenizspor ile karşı karşıya geldi. Ligde son sıralarda yer alan 1461 Karadenizspor’u evinde ağırlayan kırmızı beyazlı ekip, takım kaptanı Serkan Akyüz’ün ayağından bulduğu gollerle mücadeleyi 2-0 kazandı.

Karşılaşma 28 Ekim Pazar günü saat 14:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Geçtiğimiz hafta Ergenegücü Ulaşspor’a karşı deplasmanda talihsiz bir kayıp veren Kapaklı Sitespor, bu hafta kendi evinde 3 puan ve moral için sahaya çıktı. Takım kaptanı Serkan Akyüz’ün ayağından bulduğu gollerle yüzü gülen Kapaklı ekibi, 1461 Karadenizspor’u 2-0 mağlup etti.

ORGANİZE ATAK GOL GETİRDİ

Karşılaşmada Kapaklı Sitespor Emre, Tolga, Muhammed, Abdurrahman, Uğur, Cem, Mert, Cengizhan, Anıl, Serkan ve Serdar ilk onbiri ile oynarken; 1461 Karadenizspor ise Melih, Cengiz, Uğur, Emre, Harun, Melih, Harun Kaya, Barış, Yunus, Ferhat ve Ünal ilk onbiri ile sahaya çıktı.

Maçın 6. Dakikasında golü bulan Kapaklı Sitespor 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekibin hızlı gelişen atağında rakip defanstan topu kapmayı başaran Mert, takım arkadaşı Cem Tosun’a pas çıkardı. Cem ise ceza sahasında takım kaptanı Serkan Akyüz’ü gördü ve Serkan’ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

HASKO SARI GÖRDÜ

Erken dakikalarda golü bulan Sitespor, skoru korumaya çalıştı. 35. dakikada tehlikeli atağı savuşturan Hasko, 1461 Karadenizspor’dan Harun ile birlikte yere düştü. Pozisyonun ardından iki oyuncu arasında anlaşmazlık yaşanırken, hakem kartlarına başvurarak Hasko ve Harun’a sarı kart gösterdi. İlk 45 dakikada başka gol sesi çıkmayınca Kapaklı Sitespor, maçın ilk devresini 1-0 önde kapattı.

KAPTAN FARKI AÇTI

İkinci yarıda ise rakip kaleyi ablukaya alan Kapaklı Sitespor, farkı açmaya çalıştı. Birçok atağa rağmen pozisyonları değerlendiremeyen kırmızı beyazlı ekibin imdanına, yine takım kaptanı Serkan Akyüz yetişti. 66. dakikada Cem Tosun’dan aldığı pasla şutunu çeken  Serkan’ın vuruşu direkten sekti. Seken vuruşu tamamlayan Serkan, topu ağlara göndererek maçın skorunu belirleyen isim oldu. 4 dakika uzatma verilen maçta başka gol sesi çıkmadı ve Sitespor, 1461 Karadenizspor’u 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

‘’HEDEF İLK 3’’

Galibiyetin ardından Kapaklı Sitespor, ligdeki puanını 6 yaparak ligde 9. Sırada yer aldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’Takımımızın galibiyeti beni çok sevindirdi. Bu yıl altyapımızda olan oyuncularımıza kadromuzda daha çok yer veriyoruz. Bugünkü maçımızda da 3 tane 2001 doğumlu oyuncumuz bulunmaktaydı. Yedekten gelenler de genç kardeşlerimizdir. Oynayan ve galibiyet alan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu yıl ligdeki hedefimiz ilk 3’ün içerisinde yer almaktır.’’ dedi.