Kapaklı Gazetesi - Kapaklıspor altyapısında yetişen İsmet Kapar, sarı lacivertli yönetimle anlaşma imzalayarak yuvaya döndü.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kapaklıspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kapaklıspor, transfer çalışmaları kapsamında altyapısında yetişen ve daha sonra Büyükyoncalıspor, Kartalspor ve Başakşehir Koleji Gençlikspor formalarını giyen İsmet Kapar ile anlaşma imzalandı. Sahada ‘Yanki’ olarak bilinen İsmet Kapar ile imzalanan anlaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kapaklı Spor Kulübü Genel Kaptanı Cengiz Vural, ‘’Yönetimimiz olarak genç yeteneklere şans veriyoruz. Kapaklıspor olarak bulunduğumuz ligde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bu sebeple renklerimize tekrar dahil olan İsmet kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

Transferde emeği geçenlere teşekkürlerini ileten İsmet Kapar ise, ‘’Başta kulüp başkanımız Nizamettin Çoban olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. 2019 – 2020 sezonunda taşıyacağım Kapaklıspor forması ile takımımı en iyi noktalara taşımak için elimden geleni yapacağım.’’ İfadelerini kullandı.