Kapaklı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Recep Eray Tok, Kapaklıspor’u ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Kapaklı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü olarak göreve gelen Recep Eray Tok, 16 Ocak 2018 Salı günü Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ndeki temsilcimiz Kapaklıspor’u ziyaret etti. Antremanlar esnasında takımın performansını inceleyen Tok, antreman sonrası oyuncularla bir araya geldi. Ligin ilk yarısını şampiyon olarak bitiren temsilcimiz Kapaklıspor’un yanında olduğunu belirten Kapaklı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Recep Eray Tok, ‘’Kapaklı için gerek takım sporları, gerekse bireysel spor branşlarında gençlerimiz ile birlikte başarı için birlikte hareket etmenin önemini vurgulayacağız.’’ Dedi.

‘’ÇIKTIKLARI YOLDA BAŞARILAR DİLERİM’’

Takımın yöneticilerine ve oyuncularına başarılar dileyen Müdür Tok, ‘’Kapaklıspor futbol takımının antremanlarına misafir olduk, göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Kulüp Başkanı Sayın Hasan Dükanlı ve Kapaklıspor ailesine teşekkür ederim. Şampiyonluk parolası ile çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar dilerim. İlçemizdeki tüm kulüplerimize ziyaretlerimizi gerçekleştirip Kapaklı için gerek takım sporları, gerekse bireysel spor branşlarında gençlerimiz ile birlikte başarı için birlikte hareket etmenin önemini vurgulayacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından takım oyuncularına ligin 2. Yarısında başarılar dileyen Tok, futbotcular ve yönetim ile bir hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.