Tekirdağ U-15 ve U-17 liglerinde üçüncü hafta karşılaşmaları tamamlandı. Gerçekleştirilen müsabakalarda üstün bir oyun sergileyen Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor U-17 ve U-15 takımları, farklı galibiyetleri ile göz doldurdu. 

SİTESPOR ÇİZGİSİNİ BOZMADI

U-17 ligindeki kıran kırana mücadeleler sürüyor. Ligin 3. Haftasında Yeşiltepe Spor U17 takımı ile karşılaşan Kapaklı Sitespor, maçı 7-2 önde bitirdi. U 15 liginde ise bu hafta Tekirdağ Marmara Spor ile karşılaşan kırmızı beyazlı ekibin U-15 takımı ise, 9-1’lik skorla haftayı geride bıraktı. 

FARKLI GALİBİYETİNİ SÜRDÜRDÜ

Son yılarda altyapı da kazanmış olduğu başarılarla dikaktleri üzerine çekmeye başlayan Kapaklıspor U-15, Tekirdağ U-15 liginin 3. Haftasında Yoncalıspor’u ile karşılaştı. Mücadele Kapaklıspor U-15 takımının 8-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı. U 17 Ligi B Grubunda ise Çerkezgücüspor’u 9-1’lik bir skorla mağlup eden Kapaklıspor U-17 takımı, liderliğini sürdürdü.

PUAN DURUMU

Tekirdağ Amatör U-17 Ligi’nde ilçemizi temsil eden Kapaklıspor, haftayı 3 puanla kapatarak 9 puana ulaştı. Çıktığı karşılaşmalardan kayıpsız dönen Kapaklıspor, ligdeki liderliğini sürdürüyor. Kapaklı Sitespor ise, bu hafta aldığı 3 puan ile puanını altıya yükseltti.

U-15 Ligi C grubunda ise liderliği temsilcimiz Kapaklı Sitespor U-15 takımı göğüslüyor. Ligde ikinci sırada ise Kapaklıspor U-15 takımının onu takip ettiğini görüyoruz.