Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 17. Haftasında Saray Belediyespor ile karşılaşan Kapaklıspor, ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Saray Belediyespor maçı öncesi namağlup lider durumda bulunan Kapaklıspor, Saray Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu ve ligdeki ilk yenilgisini tatmış oldu. Kendi evinde oynadığı maçta iyi bir oyun sergileyen Kapaklıspor, bireysel hatalardan yediği 2 golle maçı kaybetti. Kapaklıspor’un tek golünü 57. Dakikada Şaban atarken, Saray Belediyespor’un golleri 47. Dakikada Onur Ramazan ve 72. Dakikada Emre’den geldi.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ndeki temsilcimiz Kapaklıspor, 28 Ocak 2018 Pazar günü saat 14:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda Sarayspor ile karşılaştı. Kapaklıspor’un ilk onbiri; Serhat, Tolga, Çağatay, Aygün, Mamadou Sacko, Emre Şükür, Mustafa, Tezcan, Şaban, Berkay ve Nail’den oluşurken, Saray Belediyespor ise sahaya Elyamin, Bayram, Amed Fırat, Soner, Okan, Fevzi, Burak, Onur, Emre, Tansu ve Kubilay ilk onbiri ile sahaya çıktı.

İLK YARI GOLSÜZ GEÇTİ


Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçta, ilk önemli gol pozisyonunu Saray Belediyespor yakaladı. 8. Dakikada gerçekleşen Saray Belediyespor atağında Tansu’nun şutu direkten döndü. Kapaklıspor ise 24.  Dakikada Berkay’ın pasında Şaban ile yakaladığı gol pozisyonundan yararlanamadı. İlkyarıda gol sesi çıkmayınca her iki takımda golsüz soyunma odasına girdiler.

ŞABAN’DAN MÜKEMMEL GOL


Kapaklıspor’da ilk yarının son bölümünde sakatlanan kaptan Tezcan’ın yerine Mertcan Erkan oyuna dahil edildi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte rakip kalede gol için bastıran Kapaklıspor, 47. Dakikada Onur ramazan’ın attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. 57. Dakikada Şaban attığı mükemmel golle skoru eşitlerken, Saray Belediyespor 72. Dakikada Emre ile bir kez daha öne geçti 2-1

KAPAKLISPOR’UN ÇABASI YETMEDİ


Yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan Kapaklıspor, gol için rakip kaleye yüklense de yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Maçın son dakikasına kadar beraberlik golü için bastıran Kapaklıspor aradığı golü bulamadı ve ligdeki ilk yenilgisinin 2-1’lik skorla Saray Belediyespor karşısında almış oldu.

LİDERLİĞİNİ KORUDU


Ligin ilk yarısında Saray da oynanan maçı 4-3 Kapaklıspor kazanmıştı. Kapaklıspor almış olduğu bu mağlubiyetle 17 hafta sonunda 38 puanla liderliğini korudu. Saray Belediyespor ise puanını 21’e çıkarak 8. Sıraya yükseldi.

LİGDE PUAN DURUMU