Kapaklı Gazetesi - Geçtiğimiz günlerde Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in talimatı ile Kapaklı Belediyesi dışındaki LED ekrana ve belediyedeki muhtelif ekranlara ‘Love Erdoğan’ görseli yansıtıldı. Duruma tepki gösteren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ise; “Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in sayın Erdoğan’a sevgisini göstermesinin başka yolları da var mesela halka hizmet gibi. Yapılan hizmetleri tüm halkımız hatta sayın cumhurbaşkanımızın da taktir edeceğine eminim.” dedi.

“YASIMIZI PAYLAŞMADINIZ”

Bitlis’te şehit düşen askerlerimizi ve son günlerde canice katledilen kadınları hatırlatan Başkan Yılmaz, “Daha dün Bitlis’teki helikopter kazasında şehitlerimiz varken bu ulusal yasımıza ortak olmak ve hüznümüzü paylaşmak yerine değişik tutumlar sergilemesi manidardır. İlçemiz Kapaklı’da, işyerinde bir kadın hiçbir sebep yokken katledildi ve 4 yavrusu annesiz kaldı. Yine aynı gün bir işçi yüksek gerilime kapılarak daha yaşamının baharında hayata gözlerini yumdu. Yine çok yakın bir zamanda bir inşaat işçisi, çalıştığı inşaattan düşerek ebediyete uğurlandı. Daha dün Samsun’da 5 yaşındaki kızının gözleri önünde darp edilen bir anne varken. Yasımızı paylaşmadınız.” ifadelerini kullandı.

“ÇETİN’İN SAMİMİYETİNDEN ŞÜPHE DUYARIM”

Yılmaz, açıklamasını şu sözlerle noktaladı: “Burada çıkan sonuç o dur ki bu topraklarda yaşayan bizlerin sevincini, hüznünü ortak olamıyorsa, algılayamıyorsa, millet ile aynı duyguları yaşamıyorsa, hissetmiyorsa 125 bin nüfusu yöneten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in samimiyetinden şüphe duyarım.”