Kapaklı Gazetesi - Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’ndeki yolun bozuk olduğuna dikkat çeken Memleket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatma İşbilir, “Vatan Caddesi’nin hali içler acısı. Bu halk bunu hak etmiyor.” dedi.

Vatan Caddesi'nde bir açıklama yapan Memleket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatma İşbilir, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i eleştirdi. Çetin’in katıldığı bir canlı yayında “Kıbrıs Caddesi’ndeki çalışmalar bitince Vatan Caddesi’nin de üstyapı çalışmalarına başlayacağız.” dediğini hatırlatan İşbilir, “Kıbrıs Caddesi nire, Vatan Caddesi nire” diyerek tepki gösterdi.

“ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN”

Vatan Caddesi’nin bir an evvel tamamlanması gerektiğine değinen İşbilir, “Erbay Caddesi’ni yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a öncelikle teşekkür ediyorum. Bugün burada Vatan Caddesi’ndeyiz. Vatan Caddesi’ni görüyorsunuz. Mustafa Çetin akşam 9 gazeteciye verdiği cevapta ‘Kıbrıs Caddesi bitsin akabinde burayı yapacağız’ dedi. Kıbrıs Caddesi nire, Vatan Caddesi nire. Önce burasını bir tamamlasın. Bu halka yazık günah. Bu caddede yaşayan vatandaşlara yazık günahtır. Önce bu cadde bir tamamlansın, bu cadde tamamlanınca Kıbrıs Caddesi’ni tamamlarsınız. Burasının rezilliğini görüyorsunuz. Esnafa ve halka bunları yaşatan Mustafa Çetin’e sesleniyorum, elinizi vicdanınıza koyun.” açıklamasında bulundu.