MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, görevinden istifa etmesinin ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, 31 Mart 2018 Cumartesi günü istifa etti. MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabında duyurulan istifanın ardından, Türker’den de bir açıklama geldi. İş yoğunluğundan dolayı görevinden istifa ettiğini belirten MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, ‘’ İstifa sebeplerimin arasında samimiyetsizlik veya inanmış olduğum davadan kesinlikle geri dönüş yoktur.’’ dedi.

‘’MHP ASLA SAHİPSİZ DEĞİLDİR’’

Türker’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı; ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı görevimden, Tekirdağ İl Başkanımız Sayın Koray Önsel Bey'in bilgisi ve müsaadesiyle istifa etmiş bulunmaktayım. İstifa sebeplerimin arasında samimiyetsizlik veya inanmış olduğum davadan kesinlikle geri dönüş yoktur.Maddi ve manevi yorgunluğumun bu kutlu makamı gölgelemeye başladığını fark ettiğim ilk an da durumu İl başkanımla paylaşıp müsaadesini istedim.Dava sancağını ve ilçe başkanlığı makamını benden daha yükseğe çıkaracağını düşündüğüm bir arkadaş elbette ilçe başkanlığı için bismillah deyip yola koyulacaktır.MHP asla sahipsiz değildir ve de sahipsiz kalmayacaktır.

Bu kutlu görevde beni yalnız bırakmayan MHP Kapaklı İlçe yöneticisi arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun. Bu vesileyle inanmış olduğum davaya gönüllü Ülkücü bir nefer olarak devam edeceğimi tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm. Var olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket!’’