10 Şubat Pazar günü MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda, eski İlçe Başkanı İsmail Türker Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını duyurdu. Katılımın yoğun olduğu programda, Türker’in başvurusunu mevcut MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç kabul etti.

‘’BAŞARILAR DİLİYORUM’’

Türker’e çıkmış olduğu yolda başarılar dileyerek sözlerine başlayan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç, ‘’31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlere Cumhur İttifakı’mızın adayı Mustafa Çetin’i destekleme kararı aldık. Bu seçimlerle ilgili Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda seçime ayrı meclis üyesi listesi ile gireceğiz. Bu bağlamda da benden bir önceki dönem ilçe başkanlığımızı yapan İsmail Türker’in meclis üyeliği adaylığı için burada bir program düzenledik. Kendisine başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

‘’BU DAVA HİÇBİR ZAMAN BİTMEYECEK’’

Kapaklı’da bir değişime öncülük etmek istediklerini dile getiren MHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İsmail Türker ise, ‘’Ben 47 yaşındayım, bizim davamız ise 50 yaşına girdi. İnşallah bu dava hiçbir zaman bitmeyecek. Yaklaşık 20 yıldır Kapaklı’da yaşıyorum. Bundan sonraki hayatımda da Kapaklı için mücadele edeceğim. 31 Mart akşamından sonra bizler, sizlerin de takdiriyle belediyede olacağız. Biz kazanırsak Kapaklı kazanacak diye düşünüyoruz. Böyle bir hedefimiz var. Sizlerin de desteklerini bekliyoruz. Bizler gücümüzün yettiğince her şeyi bu vatan için yapacağız.” diye konuştu.