Kapaklı Gazetesi - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifasının ardından sosyal medyada bir paylaşım yapan İYİ Parti Kapaklı İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Ali Alkan Mandalı’nın, paylaşımına tepki yağdı.

Ali Alkan Mandalı’nın, istifa haberinin ardından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda ‘’N’oldu küçük Mustafa arkanda bir soysuzda kalmadı. Bizim devlet hizmetleri son hızıyla Kapaklı’ya getirecek inşallah.’’ İfadelerini kullandı. Mandalı, bu paylaşımı gelen tepkilerin ardından kaldırsa da eleştirilerden kaçamadı.

‘’ESEFLE KINIYORUM’’

Mandalı’nın paylaşımına tepki gösteren Ülkü Ocakları Kapaklı Şube Başkanı Mert Bulut,’’ Devlet nedir? Devlet erkanına hürmet nedir? Siyasi nezaket ve toplumsal sinir ucu nedir? Seçimle kazanıp başa geçmiş bir belediye başkanına saygı nedir? Milyonların gönlünde taht kurmuş, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası PKK'yı hendek operasyonlarında yerle bir etmiş bir bakana karşı yapılan eleştirinin dozu nedir? Bu soruların muhatabı geçmiş dönem, Kapaklı İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Alkan Mandalı'dır. Bir devlet büyüğüne "Soysuz" yakıştırmasında bulunabilecek soy yeterliliği kendisinde mevcut mudur? Ya da bu cüreti kendisinde nasıl bulmuştur? Bu nezaketten, edepten, hayâdan ve siyasi üsluptan uzak yakıştırmalarından ve terbiyesizliğinden ötürü kendisini ve bu yakışıksız tutumuna destek olanlarının tamamını; 'Esefle kınıyorum! '’ dedi.