Kapaklı Gazetesi - AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Kongresinde konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Gara’daki şehitler için başsağlığı dileyerek, en kısa zamanda terörün kökünün kazınacağını söyledi.

Kongreye AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül ve AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Serpil Kavrak’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları ve İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Tanrınıan katıldı.

“TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK”

Kongrede bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ise, Gara’daki şehitler için başsağlığı dileyerek, en kısa zamanda terörün kökünün kazınacağını ve devletin bütün gücüyle bunu yerine getireceğini dile getirdi. İl Başkanı Özcan, elde ettikleri tüm başarılarda kadınların katkısının oldukça büyük olduğunu ve kadınlara hak ettikleri gerçek değerin ilk önce İslam tarafından teslim edildiğini vurgulayarak, “Kadınlarımız muhteşem zarafet ve nezaketleriyle daima bizlerin yoluna omuz verdiler, yeri geldiğinde bu yolu, birlikte yürümemiz için kendileri çizdiler.” şeklinde konuştu.

Kongrede AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları başkanlığına yeniden seçilen Nihal Erdoğan Köşdere ise yaptığı konuşmasında, özellikle AK Parti döneminde kadınlara geçmişe nazaran, siyasi, ekonomik ve sosyal hayatın her alanında daha fazla yer verildiğini söyledi.