Kapaklı Gazetesi - İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, partilerinin ikinci kuruluş yıl dönümü için pasta keserek kutlama yaptı.

Kutlamalar saat 11.00’da Atatürk Anıtı önünde başladı. Çelenk töreninin ardından burada bir konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ‘’İYİ Parti ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı, ümitlerin karardığı bir dönemde 25 Ekim 2017 tarihinde Genel Başkanımız Meral Akşener öncülüğünde, ‘Cesurlar hareketi’ olarak Türk siyaset sahnesine güneş gibi doğmuştur.’’ dedi.

‘’BÜYÜKŞEHİRLERDE ZAFER ALDIK’’

Millet İttifakı çatısı altında İYİ Parti’nin yerel seçimlerden başarılı ile çıktığını belirten Çetin, ‘’Zorlukları aşa aşa Genel Başkanımızın liderliğinde İYİ Parti’yi kurarak ne kadar isabetli bir karar verildiğini ve Türkiye’nin İYİ Parti’ye ne kadar çok ihtiyacı olduğunu ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçlerde çok daha iyi anlıyoruz. Bugün 25 Ekim 2019 Partimizin kuruluşunun ikinci yıl dönümü. Yani İYİ Parti 2 yaşında. Bizler bu yola çıkarken ‘cesurlar hareketi’ olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in kararlı ve başarılı tutumu ile 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti kimliği ile siyaset sahnesinde yerimizi aldık. Bugüne kadar çok uzun ve engelli bir süreçten geçtik. Genel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri, halk oylamaları ve ekonomik krizlerden geçerek bugünlere geldik. Ülkemizde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Millet İttifakı olarak Ankara, İstanbul, Adana, Antalya gibi büyükşehirlerde zafer aldık. Ayrıca İYİ Parti teşkilatları olarak yüksek bir performans ile belediye başkanlıklarında ve meclis üyelerinde elde edilen başarılar bizim için bir başlangıçtır.’’ İfadelerini kullandı.

‘’BÜYÜK GÜÇ VE EMEK HARCADIK’’

Teşkilat olarak çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Başkan Yusuf Çetin; ‘’Cesaret bulaşıcıdır diyerek çıktığımız bu meşakkatli yolda en başından beri en önemli görev ve sorumluluklar cesur parti kurucularımıza ve birbirinden değerli teşkilat mensuplarına düşmüştür. Başta Genel Başkanımız Meral Akşener ve Tekirdağ Milletvekilim Enez Kaplan başta olmak üzere, kıymetli teşkilat mensupları ile Tekirdağ ve ülkemizde İYİ Parti bayrağını en yukarıya taşıyacak kadroları kurmak için gece gündüz demeden büyük güç ve emek harcadık, harcamaya devam ediyoruz. Kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla tüm Türkiye bizlere güvendi ve inandı. Kuruluşumuzdan bu tarafa ciddi yol yürüyerek, ülkemizin İYİ olması için her türlü çabayı sarf ettik ve etmeye de azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Bugün ülkemizde umutlar tekrar alevlendiyse, milletimizin bize; İYİ Parti’ye inanç ve güvenindendir.’’ Şeklinde konuştu.

‘’PARTİMİZİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN’’

Son olarak partinin kuruluş yıl dönümünü kutlayan Yusuf Çetin, şu sözlerle konuşmasını noktaladı; ‘’Biz İYİ Partililer, Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin önümüzde koyduğu hedefe, gösterdiği çizgiden ayrılmadan ve hiç durmadan çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kapaklımız iyi olacak, Tekirdağ iyi olacak, Türkiye iyi olacak. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 2. Kuruluş yıl dönümünü kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.’’

Konuşmaların ardından kutlama programı ilçe teşkilat binasında devam etti. Burada İYİ Parti logosunun bulunduğu bir pasta, teşkilat mensupları tarafından kesildi.