Kapaklı Gazetesi - İYİ Parti Tekirdağ İl Yönetimi’ndeki isimlerin meclis adaylığı nedeniyle istifa etmesinin ardından boşalan koltuklara yeni isimlerin atandığı yeni liste onaylandı. İl Başkanı Sertaç Alkaya’nın yeniden başkan olarak atandığı liste partiyi kısa bir süre sonra yapılacak il başkanlığı kongresine götürecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mevcut İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve yeni yönetimini onayladı. Meclis adaylığı nedeniyle bazı yöneticilerin istifa etmesinin ardından boşalan koltuklara yeni isimler getirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkez yöneticilerimize teşekkür ederim. Bu liste partimizi kongreye götüren lise olacak. Çeşitli sebeplerden dolayı boşalan il yönetimine yeni isimlerin atandığı yeni listemiz onaylandı. Şahsımı yeniden bu göreve layık gören genel merkez yetkilerine teşekkür ederim” dedi.

Koray Aydın’ın Tekirdağ’a geleceğini ifade eden Alkaya, “İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın Cumartesi günü Tekirdağ'a geliyor. Cumartesi günü partimize katılacak isimlere İYİ Parti rozeti takacak.” diye konuştu.

İşte yeni yönetim;