31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi gazetemizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, önemli açıklamalarda bulundu.BBP Kapaklı İlçe Başkanı Diler, ‘’Bizim için esas olan vatandaşa hizmettir, koltuk sevdamız yoktur.’’ dedi.

19 Kasım Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette haber merkezimizi ziyaret eden BBP İlçe Başkanı Fatih Diler, gündeme dair Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil ile istişarelerde bulundu. Parti olarak yerel seçim atmosferine girdiklerini ve aday adaylığı başvurularının geldiğini belirten Diler, şuan için 3 kişinin Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti.

‘’MUHSİN YAZICIOĞLU İSMİ KAPAKLI’DA YAŞATILACAK’’

Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Merhum BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu isminin Kapaklı’da yaşatılması adına bir önerge hazırlayarak meclise sunduklarını belirterek, "Ekim Ayı Olağan gündemini görüşmek için toplanan meclis önergemizi kabul etti." dedi. Diler, ‘’Geçtiğimiz aylarda Kurucu Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin yaşatılması için hazırladığımız önergemizi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teslim ettik. Verdiğimiz önergede Karaağaç Mahallemizde bulunan Muhammer Aksoy Caddesi üzerindeki parka Kurucu Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin verilmesini talep ettik. Talebimiz meclisimiz tarafından onaylandı. Bu nedenle ziyaretimizde bize gösterdiği nezaket ve önergemize gösterdiği özenden dolayı Başkan Mandalı’ya teşekkür ederiz. Ayrıca önergemizi kabul eden komisyon üyelerine, meclis üyelerine ve Kapaklı Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlilerine ayrı ayrı teşekkür ederim.’’ dedi. 

‘’MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN İZİNDEN GİDİYORUZ’’

Kapaklı’da hizmetin ön plana çıkması gerektiğini belirten Diler, ‘’İnşallah önümüzdeki yerel seçimler vatanımıza ve milletimize hayırlı olur. Şuan için 3 aday adayımız başvurusunu gerçekleştirdi. BBP olarak ülkenin her yerinde kendi adaylarımız ile seçime giriyoruz. Büyük Birlik Partisi bir ideoloji partisidir. Biz Kurucu Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden giden neferleriz ve bu yolda önemli olan seçmen sayısı değil. Bizim için esas olan vatandaşa hizmettir, koltuk sevdamız yoktur.’’ dedi.

‘’KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN’’

Ayrıca İslam Alemi için özel olan Mevlid Kandili’ni de kutlayan Başkan Diler, ‘’Bu vesile ile tüm İslam Alemi’nin ve Kapaklı halkının mübarek Mevlid Kandili’ni kutlar tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ederim.’’ İfadelerini kullandı.

‘ALPEREN’ DERGİSİNİ HEDİYE ETTİ

İlçe Başkanı Diler, konuşmasının ardından Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil’e Alperen Ocakları tarafından aylık çıkarılan ‘Alperen’ dergisini hediye etti. Ayrıca dileyen herkesin BBP Kapaklı İlçe Teşkilat Binası’ndan ‘Alperen’ dergisine ulaşabileceğini söyleyen Diler, ‘’Dergimiz aylık olarak çıkıyor ve geçmişimize dair önemli tarihi olayları ele alıyor. Gündemin nabzını da tutan dergimize, vatandaşlarımız dilerse parti binamızdan ulaşabilirler.’’ dedi.