Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’nın tanınan iş adamlarından Erdinç Yılmaz, CHP Kapaklı İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

31 Mart Yerel seçimlerinde CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Erdinç Yılmaz, 25 Ekim Cuma günü saat 18.30’da bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İlçe parti teşkilatında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Yılmaz, ‘’Yepyeni bir sayfa açacağız. Bu yeni sayfayı hep beraber dolduracağız. CHP’nin bayrağını dalgalandırmak üzere ‘ben de varım’ diyorum.’’ dedi.

‘’HAYIRLI OLSUN’’

Toplantının açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin gerçekleştirdi. Yılmaz’a başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Seçkin, ‘’Erdinç arkadaşımızın adaylığı hayırlı uğurlu olsun. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Onurlu, gururlu bir görev. Bizler de üstümüze düşen ne varsa yardımcı olmaya çalışacağız. Yolu açık olsun, başarılar diliyorum.’’ dedi.

‘’30 YILDIR BU ŞEHİRDE YAŞIYORUZ’’

Seçkin’in konuşmasının ardından Erdinç Yılmaz söz aldı. Kendisini tanıtarak sözlerine başlayan Yılmaz, ‘’1978 Bulgaristan doğumluyum. 11 yaşında iken anavatanımıza geldik. Bu coğrafyada 30 yılım geçti. Neden siyaset dediklerinde ise 30 yıllık bir geçmişi olan şehirde yaşıyoruz. CHP’nin bende çok büyük bir önemi var. Anıtkabir’de yapmış olduğum askerlikle başlayan bir serüvenle günümüze gelen 20 yıl var. Bu 20 yılda öncelikle ilçe delegeliği, il delegeliği, ilçe yönetimi görevlerinde bulundum. 2009 yılında rahmetli Nuri Eroğlu’nun kadrosunda yer aldım. 2014 yılında İrfan Mandalı’nın kadrosunda yer aldım. 2019 yılında yine aynı şekilde İrfan Mandalı’nın kadrosunda yer aldım. Bu görevleri her zaman layık olduğu şekilde gerçekleştirmeye çalıştım. Hiçbir zaman yerimizi beğenmezlik yapmadık, isyankar olmadık. Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdik.” İfadelerini kullandı.

“BEN DE VARIM DİYORUM”

Diğer aday rakiplerine de başarılar dileyen Yılmaz, konuşmasını şu sözlerle noktaladı; “Bugün daha ağır bir yükle karşınızdayım. CHP Kapaklı İlçe Başkan adayı olarak karşınızdayım. Geçen 20 yıl içerisindeki tecrübelerimizden kurucu başkanımız Kenan Seçkin’e çok şey borçluyuz. Belde döneminden ilçe dönemine kadar ondan öğrendiğimiz çok şey var.  Bu dönem zarfında CHP’nin bayrağını dalgalandıran Şemsettin Dubaz, İrfan Mandalı gibi belediye başkanlarımızı da unutmamak gerekiyor. Hedefimiz iktidar. Açık ve net bir şekilde. Öncelikle ilçede daha sonrasında genelde. Yepyeni bir sayfa açacağız. Bu yeni sayfası hep beraber dolduracağız. Ben değil biz demeyi öğrenmemiz gerek. Küskünlüklere gerek yok. Hepimiz CHP’liyiz. Diğer aday arkadaşlarımızla güzel bir yarış içerisindeyiz. Hiçbir zaman birbirimizi rakip olarak görmedik. Onları da medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Her biri çok kıymetli insanlar. Bu bir tatlı yarış. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız. CHP’nin bayrağını dalgalandırmak üzere ‘ben de varım’ diyorum.