Kapaklı Gazetesi - İYİ Parti Tekirdağ teşkilatı üyesi kadınlar, Hakkari'deki dar gelirli ailelerin çocuklarının kışın üşememeleri için atkı, bere ve eldiven örme kampanyası başlatmıştı. Hemen sitesine gir ve en iyi i deneyimle. Evlerinde ve partiye gelerek örgü ören kadınların yaptığı el emeği ürünler, paketlenerek Hakkari’deki çocuklara ulaştırıldı.

Tekirdağ İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya, Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Özkan Yılmaz, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, Çorlu ilçe Başkanı İlker Atasever ve Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, toplanan yardımları bizzat teslim etmek için Hakkari Yüksekova’ya gitti. İl Başkanı Alkaya ve berindekileri İYİ Parti Hakkari İl Başkanı Yaşar Yorulmaz karşıladı.

‘’İNŞALLAH DİĞER SİYASİ PARTİLERE ÖRNEK OLUR’’

Yapılan yardımla ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Hakkari İl Başkanı Yaşar Yorulmaz’ın koordinasyonu ile çok güzel bir etkinlik düzenlendiklerini söyledi. Başkan Alkaya açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Sağ olsun Hakkari il başkanımız bu organizasyonu burada koordine etti. Bunları minik kardeşlerimize ulaştırma konusundan çalışmalar yapıyorlar. İlk kez Hakkari’ye geliyorum. Bu vesile ile Hakkâri’deki güzel insanlarla istişare yapma imkânını buldum. Bu imkânı bana sağlayan il başkalığımıza teşekkür ediyorum. Buraya Tekirdağ’dan 3 tane ilçe başkanı ile birlikte geldik. Hakkâri insanının çok sıcakkanlı olduğunu gördük. İhtiyaç sahibi çok insanımızı gördük. Daha fazla ihtiyaç sahibi insanımıza yardım yapılması konusundan devletimizin yapmasını istiyoruz. Bizlerin yapabileceği bu kadar imkanımız önemli olan gönül seferberliği yapabilmemiz. Türkiye’nin en batısından en doğusuna iyilik köprüsünü oluşturmak amacıyla bir çalışma başlattık. İnşallah bu diğer illerimiz içinde vesile olur ve diğer siyasi partilere de örnek olur. Bu çalışmayı gerçekleştirme konusundan emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.’’

ÇOCUKLARI TEK TEK GİYDİRDİLER

Konuşmanın ardından paketlenen yardımlar ailelere ulaştırıldı. Alkaya ve beraberindekiler ziyaret ettiği evlerde çocuklarla tek tek ilgilenerek hediye eldiven ve atkıları giydirdi.