Kapaklı Gazetesi - 5 Ağustos 2019 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Erol Özkan, eşinin sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı.

İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda konuşan Özkan, “İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan ilk kişilerden biriyim. Ancak bu zaman zarfında eşimin sağlık sorunları olduğunu öğrendik. Tedavi için uzun bir zamana ihtiyacımız var. Parti çalışmalarını aksatırım düşüncesi ile adaylıktan çekiliyorum” dedi.

‘’ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM’’

Erol Özkan düzenlediği basın toplantısında CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı. Düzenlenen toplantıda konuşan Özkan, şu ifadelere yer verdi: “Bildiğiniz üzere önümüzde ki günlerde Kapaklı İlçe Teşkilatı Başkanlığı seçimi yapılacak. Ben şimdiden aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Temennimiz adaylarımızın birbirini kırmadan, incitmeden bayram havası içerisinde bu seçimi tamamlamalarıdır. Tabi ilk adaylığını açıklayanlardan birisiyim. Ne var ki geçen zaman zarfında eşimin sağlık sorunları olduğunu tespit ettik. Tedavi için uzun bir zamana ihtiyacımız var. Bu zaman zarfında parti çalışmalarımı aksatacağım düşüncesi ile kimsenin etkisi ve tesiri altında kalmadan ilçe Başkan adaylığından çekiliyorum.”

‘’CHP’NİN İKTİDARINI SAĞLAYACAĞIZ’’

Cumhuriyet Halk Partisinin diğer partilerden farklı olduğunu belirten Özkan, “CHP’nin farklı özellikleri vardır. CHP 96 yıllık köklü bir geçmişe sahip bir partidir. CHP, Kurtuluş Savaşı Gazilerinin kurmuş olduğu bir partidir. CHP, Türkiye Cumhuriyetinin kurulup gelişmesinde aktif rol oynayan bir partidir. CHP, Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir. Bizim mücadelemiz kısa bir süreçten ibaret değil. Bir ömürden ibarettir. Bundan sonra ki yıllarda da partimiz için mücadelemiz devam edecek. İnanıyorum ki iyi bir yönetimle 2024 yılında tekrar Kapaklı Belediyesinde CHP’nin iktidarını sağlayacağız. Bu güne kadar birlikte yol aldığım arkadaşlarıma, bizleri bu sürede yalnız bırakmayan bölge milletvekillerimize, ilçe başkanımız Kenan Seçkin’e, ilçe yönetimine, çok değerli partili arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.