Ak Parti’de 31.08.2015 Tarihi itibari ile aday adayı başvuruları alınmaya başlarken ilçemizden de aday adayları bir bir başvurularını yapmaya başladı.
 
İlçemizin tanınmış iş adamlarından Ak Parti’nin kurulduğu günden bugüne birçok kademesine görev alan, ilçemiz Ak Parti kurucu üyelerinden Ceylan Yanar Ak Parti İl Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.
 
Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığında il başkanı Ahmet Akçay’a gerekli evrakları teslim eden Ceylan Yanar’ın erken seçimlere iyi hazırlandığı siyasi kulislerden aldığı olumlu sinyaller üzerine aday adaylığını açıkladığı öğrenildi.
 
BÖLGEMİZİN BİRÇOK SORUNU VAR
Aday adaylığı sonrası gazetemizin sorularını yanıtlayan Ceylan Yanar, bölgenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini söylerken, “Hızla gelişen ve nüfusu artan Kapaklı ilçemiz başta olmak üzere, bölgemizin birçok sorunu var.  Kurulduğu günden bugüne partisine gönül vermiş, her kademesinde görev yapmış birisi olarak eğer Allah nasip ederse bundan sonra halkımıza mecliste hizmet etmek istiyorum. Amacımız ben değil, biz duygusu ile hareket ederek toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, partimizi bu seçimlerde başarıya ulaştırmak olacaktır. Hiçbir zaman küçük hesaplar peşinde olmadan Ak Parti’mizin oy deposu olan Kapaklı ilçemizde ve Tekirdağımızda partimizi iyi bir şekilde temsil edeceğimi düşünüyorum. Eğer Allah nasip ederse Daima Millet, Daima Hizmet anlayışıyla bölgemize ve ülkemize hizmet etmek istiyorum” dedi.
 
AK PARTİ İKTİDARINDA ÜLKE REFAHA KAVUŞTU
Ak Parti iktidarında ülkenin huzur ve refaha kavuştuğunu ifade eden Yanar,” Türkiye ak iktidarla tanıştığından bugüne büyük atılımlar yaptı. Ekonomik istikrar sayesinde ülkemiz huzura kavuştu. Olmaz denen birçok proje Ak iktidar sayesinde tamamlandı. Birçok alanda yatırımlar yapıldı. Hayal gibi görünen birçok proje kısa sürede hayata geçirildi. Bende partimizle birlikte kalkınmada atılan bu büyük adımların yarıda kalmaması ve bölgeme, ülkeme, halkımızda hizmet etmek için 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak erken seçimler için aday adaylığımı yaptım.” Açıklamasında bulundu.