Kapaklı Gazetesi - Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Kenan Çetin, ‘’İnsanları üzmek ya da arkalarında konuşarak eleştirmekten ziyade işimizi iyi ve güzel yapmanın gayreti içerisinde olacağız.’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı’nda kongre heyecanı sürüyor. 22 Ekim Salı günü ilçe teşkilatında bir program düzenleyen Kenan Çetin, CHP Kapaklı İlçe Başkan adayı olduğunu açıkladı. Düzenlenen programa CHP Kapaklı İlçe Yönetimi, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

‘’LİSTELER ASKIYA ÇIKTI’’

Programın açılış konuşmasını CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin yaptı. Konuşmasında seçmen listelerinin askıya çıkarıldığını belirten Başkan Seçkin, ‘’Bu sabah saat 09.00 itibarı ile seçmen listeleri askıya çıktı. Bütün üyelerimiz isim listesini kontrol edebilir. Sonradan görmedim, duymadım olmasın. Bugün ayrıca Kenan Çetin arkadaşımız ilçe başkanlığına aday adaylığını açıklayacak. Kendisini kutluyor, çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz. Partimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun.’’ diye konuştu.

‘’DELEGE ARKADAŞLARIMIZIN KARARINA SAYGI DUYARIZ’’

Seçkin’in ardından CHP Kapaklı İlçe Başkan Adayı Kenan Çetin söz aldı. Kendini tanıtarak sözlerine başlayan Çetin, ‘’Değerli arkadaşlar, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatının tahmin ediyorum 3. aday adayıyım. Kırklareli İli, Vize ilçesi, Küçükyayla Köyündenim. Bugüne kadar gerek kamu gerekse özel sektörde çalışarak emekli oldum. Ancak emekli olmama rağmen özel işyerimde çalışmaya devam ediyorum. Sonraki süreçlerde söylenmesi gerekenleri açık ve net bir şekilde söyleyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gerek delege, gerekse üye arkadaşlarımızın kararına saygı duyup yolumuza devam edeceğiz. Partili arkadaşlarımızın takdir etmeleri durumunda bundan sonra yolumuza yeni yüzler ve yeni bir oluşumla devam edeceğiz. Mücadelemizi biraz da ileriye taşımak adına ulaşamadığımız insanlara ulaşmanın gayreti içerisinde olacağız. Kendimizi gerek sahada gerekse bazı kurumsal mercilerde ifade edebilirsek daha doğru şeyler yapma imkanına kavuşmuş olacağız.’’ diye konuştu.

‘’ELEŞTİRMEKTEN ZİYADE İYİ İŞLER YAPMA GAYRETİNDE OLACAĞIZ’’

Çetin konuşmasını şu cümlelerle noktaladı: ‘’İnsanları üzmek ya da arkalarında konuşarak eleştirmekten ziyade işimizi iyi ve güzel yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Mevcut Başkanımız Kenan Seçkin ilk seçildiği günlerde CHP yok gibiydi. Başkan, kendine ve ailesine ayıracağı zamanı partiye ayırarak güzel işler başardı. Partimizi bu günlere taşımış olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyor, bütün dava arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum.’’