Mazbatasını aldıktan sonra ilçede teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in ilk duraklarından biri de Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı oldu. AK Parti ve MHP tarafından oluşturulan Cumhur İttifakı kapsamında kendisine verdikleri destekten ötürü teşkilat mensuplarına teşekkür eden Çetin, ''Aranızda olmaktan gurur duyuyorum.'' dedi.

“BİZLERLE OMUZ OMUZA YÜRÜYEN KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

MHP ile olan ittifakın yerel seçimlerde büyük önem taşıdığını vurgulayan Çetin, “Bizlerin başarısında AK Parti İlçe Teşkilatımız ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatımızın emekleri çok fazla. Bu süreç içerisinde bizlerle kol kola, omuz omuza yürüyen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca aranızda olmaktan da gurur duyuyorum. Bu dönem bize hem sahada hem de bireysel olarak verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

''HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ''

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı Başkanı Nusret Güvercin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız Mustafa Çetin’e bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisini burada ağırlamaktan onur duyduk. Cumhur İttifakı olarak bizler bir seçime girdik. Bu seçimde de adayımız Mustafa Çetin oldu. Süreç içerisinde toplantılara mitinglere katılarak kendisine tam destek verdik. Her iki teşkilatımızın, adayımızın çalışmalarıyla bu seçimleri zafer ile sonuçlandırdık. Belediye Başkanlığı görevinin Mustafa Çetin’e hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca meclis üyesi arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz.” dedi.