Kapaklı Gazetesi - MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, Gelecek Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Mehmet Çetin’in beyanlarını yalanladı.

Tekirdağ’da düzenlenen törenle Gelecek Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı görevi iş adamı Mehmet Çetin’e verildi. Geçmiş dönem Ak Parti Kapaklı İlçe yönetiminde yer alan Mehmet Çetin, bazı yerel gazetelere verdiği demeçlerle ilçenin siyasi gündemine otururken, MHP ve Ülkü Ocaklarının ise tepkisini çekti.

‘’YALAN DOLANLA BAŞLAYAN BİR İLÇE BAŞKANI’’

Daha önceden Ülkü Ocakları ve MHP’de görev yaptığını belirten Mehmet Çetin’e ilk tepki, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün’den geldi. Çetin’in MHP çatısı altında bulunmadığını iddia eden Bütün, ‘’İsmi gelecek olup geleceği de geçmişi de yalan olan bir siyasi partinin görevine yalan ve dolan ile başlayan bir ilçe başkanı, kendisinin Ülkücü harekette görev yaptığını ön plana çıkarma gayreti ile bir yerel gazeteye beyan vermiştir.’’ dedi.

‘’MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKETİ KARTVİZİT YAPTIRMAYACAĞIZ’’

Mehmet Çetin’in beyanlarına sert tepki gösteren Bütün, ‘’Milliyetçi Ülkücü Hareketten nemalanmaya çalışma gayretleri, hüsran ve yalandan ibarettir. Binlerce Şehit vermiş, önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben düsturunu şiar edinmiş bir hareketi kendine kartvizit edinmek kimsenin haddi değildir. Ülkücülük, Milliyetçi Hareket Partisinde olur. Hiç bir şekilde beyan ettikleri görevleri üstlenmemiş fakat üstlenmiş gibi görünmek etik olmadığı gibi, ahlaki de değildir. Nereye gittiyseniz, gidin oranın yenisi olun kimseye Milliyetçi Ülkücü Hareketi kartvizit yaptırmayacağız. Bilinmelidir ki; Milliyetçi Hareket Partisi ne para babalarının siyaset fantazisi yapacakları yer, ne hayatının hiçbir döneminde Ülkücü duruş göstermemişlerin uğraşı, ne de kapı kapı gezen siyaset fukaralarının kariyer basamağı değildir. Olamaz.’’ Diyerek açıklamasını noktaladı.