Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da koronavirüs salgını ile ciddi bir mücadele verildiğini dile getiren MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, ‘’ Büyükşehir ve Kapaklı belediyeleri imkanları doğrultusunda koronavirüsü ile mücadele kapsamında Kapaklı halkı için görevlerini yerine getirmeye çalışmaları memnuniyet verici olduğunu belirtmek isteriz.’’ dedi.

Pandemi haline gelen koronavirüs salgınının, ülkemizdeki ve Kapaklı’daki durumu ile ilgili MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün’den açıklama geldi. Salgınla mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini kaydeden Başkan Bütün, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Malumunuz olduğu üzere dünyayı zor durumda bırakan Korona virüsü sebebiyle sıkıntılı günler geçirmekteyiz. Ülke olarak her günümüz sıkıntı her günümüz çetrefilli geçmektedir. Yaşanan salgın sebebiyle yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve görünen odur ki Vatandaşlarımızın kendilerini izole etmemesi durumunda bu sayı artmaya devam edecektir. Salgın sebebiyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, Hastalarımıza acil şifalar, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyoruz.’’

‘’TÜRK DEVLETİ TÜM KADEMELERİ İLE GÖREVİNİN BAŞINDADIR’’

Ülkemizin koronavirüs ile mücadelede epey yol aldığını kaydeden Bütün, ‘’Elbette bu günler geride kalacak, Hayat kaldığı yerden devam edecektir. Biraz sabır göstererek Allah'a tevekkül ederek, aydınlık günlere ulaşacağımıza inancımız tamdır. Türk Milleti ve devleti bu işinde üstesinden gelmeye muvaffaktır ve en az kayıpla bugünleri atlatacaktır. Kötü günlerde kendine yakışanı yapan milletimizin vefakâr tavrı ve yardımseverliği tekrardan dünyaya örnek olmuştur. Türk Devleti tüm kademeleri ve tüm imkanları ile görevinin başındadır. Vatandaşına maddi ve manevi tüm imkanları salgının ilk günlerinde seferber eden dünyadaki nadir ülkelerden olan Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ferdi olmaktan ne kadar gurur duysak azdır. Elbette her zaman olduğu gibi çatlak sesler çıkmaktadır, biz onlara kızmıyoruz onların fitratları o şekildedir, ne anlatsak anlamayacaklar ne söylesek dinlemeyeceklerdir.’’ dedi.

‘’KAPAKLI HALKI İÇİN GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRİYORLAR’’

Kapaklı’da da koronavirüs salgını ile ciddi bir mücadele verildiğini dile getiren Bütün, ‘’Milletimizin ihtiyaçlarını karşılamak kimseyi mağdur etmemek adına, tek havuz altında toplanması amacıyla başlatılan Milli dayanışma kampanyasına her Türk vatandaşı gibi MHP olarak liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'in nezdinde destek vermekteyiz. Her ne kadar bu kampanyaya milletimiz Büyük bir destek verse de bir o kadarda köstek olmak için kıvrananlar vardır. Milletçe kenetlendiğimiz bugünlerde kimse gaflete düşmemelidir. Ayrıca, Büyükşehir ve Kapaklı belediyeleri imkanları doğrultusunda koronavirüsü ile mücadele kapsamında Kapaklı halkı için görevlerini yerine getirmeye çalışmaları memnuniyet verici olduğunu belirtmek isteriz. Bu kapsamda tüm kamu personelimiz görevlerini adanmışlıkla yerine getirmektedir.’’ İfadelerini kullandı.

‘’SAYGILARIMI SUNUYORUM’’

Son olarak bu süreçte emek veren tüm çalışanlara teşekkürlerini ileten Bütün, açıklamasını şu sözlerle noktaladı; ‘’Bu vesile ile görevlerini kısıtlı ortamlarda yerine getirmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza, kolluk kuvvetlerimize, belediye çalışanlarımıza, Sosyal Vefa Grubumuza, basın mensuplarımıza, STK’larımıza, Ülkü ocaklarımıza ve kendilerini izole eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bir kez daha hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.’’