Kapaklı Gazetesi - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü doyasıyla bir mesaj yayımlayan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Bulut, mesajında Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast edenlerin 15 Temmuz’dan ders çıkarması gerektiğini ifade etti.

Türkiye Cumhuriyetinin asil milletiyle birlikte bölücülere asla fırsat vermeyeceğini kaydeden Bulut, ‘’FETÖ terör örgütü belli odakların maşası, kirli zihniyetlerin taşeronudur. Bunlara boyun eğecek, aman verecek değiliz. Türkiye Cumhuriyeti; vatanıyla, milletiyle bölünmez bir bütündür. Milliyetçi Ülkücü Hareket de bunun teminatı olmaya devam edecektir. 15 Temmuz’da Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyin eşsiz feraseti ve hain odaklara karşı dik duruşu, Türk milletine umut kaynağı olmuş ve yüce Türk milleti 15 Temmuz’da da iradesine sahip çıkmak, ülkesini, milletini, devletini, anayasal sistemini, demokrasiyi ve bütün bunların teminatı olan seçilmiş hükümetini, Cumhurbaşkanını korumak için meydanlara akın etmiştir. Nihayetinde devletini ve milletini hain odaklara teslim etmemiştir” dedi.

‘’HER TÜRLÜ HAİN GİRİŞİMİN KARŞISINDAYIZ’’

Bulut, açıklamasını şu sözlerle noktaladı; ‘’Tarihi boyunca destanlar yazan, kahramanlıklarıyla dünyaya nam salan Türk Milleti; 15 Temmuz Darbesiyle, şanlı mazisine bir destan daha eklemiştir. Asker kılığına girerek, kahraman Mehmetçiklerimizi töhmet altında bırakmaya çalışan takiyeci zihniyet, Milli Mücadele zamanında düşman devletlerin yapmadığı ihaneti yaparak milletin imkanlarıyla alınan silahları, tankları yine millete doğrultmuş ve ardından Türkiye’nin kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisine dahi bomba atma alçaklığına girişmişlerdir. 15 Temmuz’da liderimiz sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlarıyla ülkücüler de demokrasimizin korunması ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını yitirmemek adına meydanlara çıkmış, darbe girişimine karşı durmuşlardır. Türk-İslam Dünyası’nın umudu olan Türkiye’mizin bekasına karşı yapılacak her türlü hain girişimin karşısında, 15 Temmuz’da yaptığımız gibi bedenimizi siper etmeye hazırız. 15 Temmuz gecesi aziz milletimizin yazdığı yüce destanı nesillerden nesillere, asırlardan asırlara aktarıp anlatacağız.’’