Kapaklı Gazetesi - AK Parti Kapaklı İlçe Başkan vekili Mehmet Aymak’ın belediyede işe başladığını ifade eden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, ‘’Kapaklı’da iş bulamayan yüzlerce üniversite mezunu genç var. Sırf vasıfsız AK Parti Kapaklı İlçe Başkan vekili para kazansın diye belediyeye alınıyor. Mehmet Aymak’a kaymak gibi iş verilmiş.’’ dedi.

AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Vekili Mehmet Aymak, geçtiğimiz ay Kapaklı Belediyesinin yeni oluşturduğu ‘Mavi Masa’ biriminde göreve başladı. Aymak’ın, söz konusu birim faaliyete geçmeden işe başlamasına tepki gösteren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, ayrıca mesai saatinde AK Parti İlçe Teşkilatı’nda olmasını da sert bir dille eleştirdi.

‘’40 GÜNDÜR MAAŞ ALIYOR AMA ÇALIŞMIYOR’’

Aymak’ın haksız yere maaş aldığını savunan Yılmaz, ‘’AK Parti Kapaklı İlçe Başkan vekili Mehmet Aymak, 40 gündür belediyeden maaş alıyor ama çalışmıyor. SGK girişi yapılmış fakat kendisinin çalıştığını gören yok. Bu da yetmezmiş gibi kendisi belediye çalışanı olmasına rağmen mesai saatinde siyasi partide ziyaretçi ağırlıyor. Bu affedilir bir olay değil.’’ İfadelerini kullandı.

‘’YÜZLERCE ÜNİVERSİTE MEZUNU GENÇ VAR’’

Aymak’ın belediyede çalışmak için de yeterliliğinin olmadığını belirten Erdinç Yılmaz, ‘’Kapaklı’da iş bulamayan yüzlerce üniversite mezunu genç var. Sırf vasıfsız AK Parti Kapaklı İlçe Başkan vekili para kazansın diye belediyeye alınıyor. Mehmet Aymak’a kaymak gibi iş verilmiş. Kendisini aldılar ama ne beyaz ne mavi masa kimse de yok. Bu noktada Kapaklı Belediye başkanı kendi ile çelişiyor. Her gün para yok diye ağlayacaksın, hem de böyle elemanlara boş yere para ödeyeceksin.’’ Şeklinde konuştu.