Kapaklı Gazetesi - İYİ Parti Tekirdağ Trakya teşkilatları Tekirdağ’da toplanarak partinin üye, teşkilatları güçlendirme çalışmalarını ve seçimlere hazırlıklarını değerlendirdi. Toplantıda konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, ‘’ İYİ Parti’yi millet çağırıyor, millet Onun bir an önce iktidar olmasını istiyor.’’ dedi.

İYİ Parti'nin Trakya Değerlendirme Toplantısı Tekirdağ İl Başkanlığı binasında yapıldı. Toplantıya Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan, Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ile Tekirdağ Kırklareli ve Edirne İl başkanları katıldı. Ayrıca ilçe başkanları ve Mali sekreterleri de toplantıya iştirak ettiler.

‘’TEŞKİLAT YAPISINI GÜÇLENDİRİYORUZ’’

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “İYİ Parti tüm illerdeki gibi üye çalışmaları devam etmektedir. Bu toplantımızda yapıldığı gibi kurumsallaşma çalışmaları ile İyi parti gelecek seçimlere daha güçlü bir hazırlık yapmaktadır. İYİ Parti ilimizde olduğu gibi tüm illerde hızlı mahalle temsilcilerine oluşturmaktadır. Teşkilat yapıları güçlendirmektedir” dedi.

‘’İYİ PARTİ’Yİ MİLLET ÇAĞIRIYOR’’

İYİ Parti’nin millet için demokrasi yürüyüşü olduğunu kaydeden Alkaya, “Bundan sonra çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Çünkü İYİ Parti’yi millet çağırıyor, millet Onun bir an önce iktidar olmasını istiyor. Milletimiz biliyor ki İYİ Parti iktidarında insanımız için özgürlük, devletimiz için itibar, milletimiz için demokrasi yürüyüşü olacaktır. Tüm toplumumuz için de büyük Türkiye yürüyüşü olacaktır. Bu çalışmalarımız güçlü Türkiye yürüyüşünün işaret fişeğidir”  diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantıda daha sonra teşkilat ve mali konularda izlenecek yol ile ilgili bilgiler verildi.