Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesi sosyal medya hesaplarında, açılışı yapılacak olan Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi,   “Kapaklı Kültür Merkezi” olarak yazılmış CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı da Atatürk isminin kaldırılmasına tepki göstermişti. CHP’nin tepkisine Kapaklı Belediyesi Başkan Vekili Ali Aras cevap verdi.

“İLGİLİ GÖRSELLER BÜYÜKŞEHİR’DEN GELDİ”

Sorunun Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden kaynaklandığını belirten Aras, ilgili görsellerin büyükşehirden ilçe belediyesine gönderildiğini kaydetti.  CHP İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz’ın eleştirilerine de cevap veren Aras, “Sayın amatör CHP ilçe Başkanı Erdinç Yılmaz bey, sizi yanıltmışlar gene galiba, Atatürk Kültür Merkezi’ni Kapaklı Kültür Merkezi diye yazılıp yapılan davetiye, büyükşehirden yapılmış incelenmiş uygun görüldüğü için Kapaklı Belediyesi’ne ulaşmıştır. Belediye olarak basın yayın organlarımız aynı şekilde haber yaparak yayınlamışlardır. Bu davetiyeyi de görseli ile beraber Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak ta yayınlamış. Gidin hesap sorun.” dedi.

“ARAŞTIRIN VE DOĞRU HAREKET EDİN”

Erdinç Yılmaz’ın yanlış yönlendirildiğini iddia eden Aras, “Sizi ağaç katliamı var diye sokaklara döken danışmanlarınız sizi gülünç duruma düşürmektedir. Pınar bulvarında sökülen 54 ağaç yeni mezarlık yoluna ekildiği halde size sesiz yürüyüş yaptıran zihniyet 7500 ağaç eken kıymetli başkanımız Mustafa Çetin’i tebrik etmiyor maalesef. Bizler ak parti grubu olarak Kapaklı’ya yapılan tüm hizmetlerden memnuniyet duyuyoruz. Kapaklı Kültür Merkezi’nin açılışına ben ve grubum katılacaktır. Amaç hizmet ise o iş bizde ama yıkım ve veryansın politika maalesef sizde, insanların kafasını bulandırarak yalan yanlış kendi haberinizi bizim gibi lanse etmek çok büyük bir ayıptır. Gelin hep birlikte TESKİ’ye gidelim Büyükşehir’e gidelim ve Kapaklımıza hizmet getirelim. Durmadan suya zam yaparak ya da hizmeti Çerkezköy’e götüren Büyükşehir’i sıkıştırarak Kapaklımıza yatırım getirelim. Sizden ricam Sayın Erdinç bey,  danışmanlarınız sizi komik duruma düşürmemeleri, araştırın ve doğru hareket edin. Mustafa Kemal Atatürk bu ülke için bir değer’dir. Kendi belediye başkanınıza baskı yaparak ‘neden Atatürk’ün adını sildiniz’ diyin bende arkanızdayım.” İfadelerini kullandı.