Önümüzdeki dönemde de AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği görevini yürütmek için başvuruda bulunan İbrahim Aktürk, Kapaklı Samsunlular Derneği’nde düzenlediği aday tanıtım toplantısında aday adaylığını duyurdu. Aktürk’ün tanıtım programına AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, İş Adamları ve çok sayıda Samsunlu vatandaş katılım gösterdi.

‘’HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM’’

Programın açılış konuşmasını Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder gerçekleştirdi. Mustafa Çetin ve İbrahim Aktürk’e yerel seçimlerde başarılar dileyen Önder, ‘’Bugün derneğimizi ziyaret eden Başkan Adayımız Mustafa Bey’e başarılar diliyorum. Umuyoruz ki 31 Mart Pazar akşamı ilçemiz için, Tekirdağımız için ve ülkemiz için hayırlısı ne ise o olur. Herkese başarılar diliyorum.’’ dedi. 

‘’O SENE BU SENE’’

Başkan Önder’in ardından konuşma gerçekleştiren AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi ve Aday Adayı İbrahim Aktürk, ‘’Fazla söze gerek yok. Aday tanıtım programımız var. Ben İbrahim Aktürk, 1963 Bafra doğumluyum. 1987’de Kapaklı’ya geldim. 23 yıl Organize Sanayi Bölgesinde çalıştım. 2010 yılında emekli oldum. 2014 yerel seçimlerinde Kapaklı Belediye meclis üyesi seçildim ve hala görevime devam ediyorum. 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için tekrar müracaat ettim. O sene bu sene diyorum ve hayırlı akşamlar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı. Aktürk’ün ardından AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel dernek üyelerine hitap etti. Aktürk’e çıkmış olduğu yolda başarılar dileyen Üçel, ayrıca Samsunlu vatandaşlara göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti. 

‘’BÖYLE KALABALIĞI İLK DEFA GÖRÜYORUM’’

Programda konuşma gerçekleştiren Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin ise, ‘’Buraya onca milletvekili geldi, bakan geldi ben böyle kalabalığı ilk defa görüyorum. Allah hepinizden razı olsun. Kapaklı’da hiç olmadığı kadar birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bunu sağlayan tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun. 1 Nisan da yapılmamış olanları yapmak için Kapaklı’da değişimi birlikte başlatacağız. Yıllarca mücadele ettik ama iktidarı yerel ile buluşturamadık. Bu seçimde herkes bunu bekliyor. Kardeşlerimiz diyor ki, sahalara meydanlara inelim. Siyasette hamleleri adım adım yapacağız. Acele etmeyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız.’’ Diye konuştu.

‘’BELEDİYE’NİN KAPISINI SÖKECEĞİZ’’

Vatandaşla iç içe bir yönetim anlayışı izleyeceklerini dile getiren Çetin, ‘’Kapaklı’nın geleceği ve çocuklarımızın yarınları için Kapaklı’da bir ilki gerçekleştireceğiz. Buna yürekten inanıyoruz. Burada öyle bir başarı elde edeceğiz ki, bu Kapaklı’da ne oluyor diyecekler. Ben birçok eve gidiyorum. Bu evlerde geçmiş dönemlerde farklı partilere oy vermiş kişilerle konuşuyoruz. 1 Nisan itibariyle tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacağız ve herkesi kucaklayacağız. Belediyenin kapısını sökeceğiz. Gerekirse taburede oturacağız bu milletle birlik olacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Programda AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Acar ve Akın Yılmaz da konuşma gerçekleştirdi. Aday adaylığı sürecinin ardından Çetin’e destek vereceklerini belirten Acar ve Yılmaz, yerel seçimlerde destek beklediklerini dile getirdi. Konuşmaların ardından siyasiler, dernek yönetimi ve dernek üyeleri hatıra fotoğrafı çektirerek programı noktaladı.