Türkiye Cumhuriyeti Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mestan Özcan ismini açıkladı. Büyükşehir adayının açıklanmasının ardından ilçe adaylarının da belirlenmesi beklenirken, AK Parti Genel Merkezi'nden henüz bu yönde bir açıklama yapılmadı. 

MESTAN ÖZCAN ‘SALI GÜNÜ’ DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, adayın Salı günü açıklanmasını beklediğini belirtmişti. Özcan’ın bu söylemlerinin üzerinden günler geçmesine rağmen henüz AK Parti Genel Merkezi’nden ilçe adaylarına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

14 ADAY ADAYI VAR

Kapaklı’da 14 Belediye Başkan Aday Adayı bulunan AK Parti’den kimin isminin adaylıkta açıklanacağı merak konusu oldu.  31 Mart yerel seçimleri için Kapaklı’da AK Parti’den Hasan Acar, Ömer Karadeniz,  Akın Yılmaz, Mustafa Çetin, Ali Aras, Mutlu Canbaz, Recep Biyik, Ercan Üçel, Özkan Yücel, Ali Büyükikiz, Ramazan Kuru, Erdoğan Karabulut, Şakir Demirel ve Ak Parti eski İlçe Başkanı Salih Bezgin Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulumuştu.