Hafta sonu yapılacak olan Ak Parti Tekirdağ 6. Olağan Genel Kurulu öncesi Cüneyt Yüksel’in yeniden aday gösterildiğine dair çıkan haberlere başkan adayı İrfan Koca’dan yalanlama geldi.

“ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR”


Kamuoyunda algı oluşturmak için son günlerde bazı haberler yaptırıldığını söyleyen Birlik Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı ve Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Adayı İrfan Koca, “Şu an adaylık konusunda sonuç belli değil. Basında çıkan haberleri yapanlar sadece algı operasyonu yapıyorlar. Bizim adaylığımız sonuna kadar devam ediyor“ dedi.

“ADAYLIK İÇİN YETERLİ İMZA SAYISINA ULAŞTIM”


Daha önce adaylığını açıklayan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Tekirdağ Temsilcisi Deniz Uygun ise sosyal medya hesabından benzer açıklamalar yaptı. Aday olabilmek için yeterli delege imzasını topladığını belirten Uygun, “Kongre sürecinde aday olabilmek için %5’lik delege imzasını tamamladık. Vira Bismillah” paylaşımıyla adaylıkta kararlı olduğunu duyurdu.

“ADAY BELİRLENMEDİ”


Aday belirleme sürecinin devam ettiğini söyleyen Uygun, “Sn Cumhurbaşkanım ince eleyip sıkı dokuyor. Eski Türkiye yok, Yeni Türkiye’deyiz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.

Haber: Adem ÇİL