Bir ayda 85 bin vatandaş muayene edildi Bir ayda 85 bin vatandaş muayene edildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından organize edilen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ÇOSB Konferans Salonu’nda sahnelenen ‘Seninle Evlenir Miyim?’ isimli oyun tiyatroseverlerden tam not aldı.

Haldun Dormen süpervizörlüğünde, Barbaros Uzunöner’in yazıp yönettiği, Yılmaz Gruda ve Haydar Dümen’in sesleri ile katkı sağladıkları 2 perdelik komedi oyununda birbirine zıt iki karakterin evliliğe giden ilişkisi anlatıldı. Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi sahne aldığı "Seninle Evlenir Miyim?" adlı komedi oyunu sanatseverler ile buluştu.

VERİLEN MESAJ SEYİRCİYİ ŞAŞIRTTI

Oyunda, ‘Baran’ karakterini canlandıran Yosi Mizrahi’nin, vapurda görüp âşık olduğu Cansu’yu (Şebnem Özinal) ikna etmek için çeşitli yollara başvurması anlatılıyor. Kendini olduğundan farklı gösteren Baran, sonunda amacına ulaşarak Cansu’yu ikna ediyor ve ilişkileri evlilikle sonuçlanıyor. Ancak ikisi de farklı dünyaların insanı olduklarını anlıyorlar. Cansu kitap okumayı seven, kültürel etkinliklerden hoşlanan birisi iken, Baran ise Aşk-ı Memnu kitabını gördüğünde, ‘Bu dizinin kitabı mı çıkmış’ diyen biridir. Cansu ile Baran’ın evlilik hayatlarından kesitlerin mizahi bir dille sunulduğu oyunun sonunda ise izleyenlere mesaj verildi. Baran’ın, evlenmek için yalvardığı, aşkını ispat etmek için birçok yol denediği Cansu’yu aldatması seyircileri şaşırttı.

OYUNCULARA ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Cansu’nun Baran’ı terk etmesi ile sona eren oyunda, aldatmanın geri dönülemez bir yanlış olduğu vurgulanırken Baran’ın, ‘Siz siz olun karınızı aldatmayın, bu büyük yanlışa düşmeyin’ mesajını verdiği, birbirine iki zıt karakterin evliliklerindeki çatışma mizahi bir dille anlatıldı. İlgiyle izlenen oyunun sonunda Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından oyuncular Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’ye çiçek takdim edildi.