Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Malkara, Şarköy, Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı'nın ardından Saray ilçesinde de Atatürk silüeti yapımı tamamlandı.

Saray ilçesinin Pazarcık Mahallesi Midye Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Atatürk silüetini Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile birlikte inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bir ilçeye daha Atatürk silüeti kazandırmış olmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, "Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikir ve idealleri, sonsuza dek yol göstericimiz olacaktır. Vatandaşlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız Ata'mızın aziz hatırasına sahip çıkmaya devam edecektir. 3 boyutlu Atatürk Silüetimizin Saray halkına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de ilçelerinde 3 boyutlu Atatürk silüetinin olmasının kendileri için gurur ve mutluluk nedeni olduğunu belirterek, Saray'a böylesi anlamlı ve önemli bir çalışmayı kazandırdıkları için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti.