Saray Vezirköprülüler derneği tarafından düzenlenen iftar programı, Saray’da bulunan Onur Koru Restoran'da gerçekleştirilirken yaklaşık 500 kişi bir arada iftarını açtı.

Düzenlenen program geçmiş dönem AK Parti Kapaklı Meclis Üyesi İrfan Demir’in açılış konuşması ve duası ile açıldı. Çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğine, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, AK Parti Saray İlçe Başkanı Ertan İnanç, MHP Saray ilçe Başkanı Yusuf Duman, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Murat Öztürk, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, Deva Partisi Saray İlçe Başkanı Özgür Korucu, Deva Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Tarık Atansoy, Saadet Partisi Saray İlçe Başkanı Şaban Mısırlı, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen, MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mümin Buluş, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlker Yücel, Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyon Başkanı Bilal Acar, Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, STK Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları ile dernek üyeleri katılım gösterdi.                                                       

“KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Saray’da sulak alanlar ilaçlandı Saray’da sulak alanlar ilaçlandı

Program sonunda bir konuşma yaparak iftar programına katılım sağlayanlara teşekkür eden Saray Vezirköprülüler Dernek Başkanı Recep Şenkaya, “Ramazan ayının kendine özgü anlamından ve gönlümüzde yücelik kazanan manevi ruhunu paylaşmak arzusu ile düzenlediğimiz iftar programında bir araya gelmek istedik. İftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.