AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak ismi geçen ve bir süredir sahada çalışmalarını yürüten Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Şakir Demirel, Pazar günü AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen duyurdu.

Düzenlenen basın toplantısına AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, AK Parti 28. Dönem Tekirdağ Milletvekili adayı Akın Yılmaz’ın yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katılım sağladı.

"MÜRACAATLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM"

Şakir Demirel'in basın açıklaması öncesinde konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, "Bugün Şakir Demirel belediye başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi, hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte, belediye başkan aday adaylığı için başvurular 22 Kasım, belediye meclis üyeliği aday adaylığı için ise 3 Aralık tarihine kadar devam edecek. Müracaatlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hep birlikte bu süreci daha da güçlü kılmak adına katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum, sağ olun" dedi.

Basın toplantısında konuşan Şakir Demirel, “Sözlerime Filistin'de İsrail'in gerçekleştirdiği zulmü kınayarak başlamak istiyorum. Kıymetli arkadaşlarım, 1976 Sinop Durağan doğumluyum ve ticaret hayatına Sinop'ta adım attım. Bugün ise Kapaklı’da Demirel İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktayım. Siyasi hayatım, 2001 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlayan AK Parti hareketi ile Sinop Durağan'da AK Parti kurucu başkanları arasında yer alarak başladı. Kapaklı'ya gelmemizle birlikte, ilçe başkanlarıyla birlikte her zaman yanlarında yer aldım.şakir-demirel-aday-adayı-açıkladı1

Uzun yıllardır partimiz ne görev verdiyse başarıyla yerine getirdim. Son 4.5 yıldır ise belediye meclis üyeliği görevini yürütmekteyim. Bu süre zarfında partimizde görev almanın bir sorumluluk olduğunu düşündüm ve bu görevi layıkıyla yerine getirdim. Bu süreçten sonra belediye başkan aday adaylığımı açıklama kararı aldım" dedi.

Siyasi, ticari ve belediye geçmişinin ortada olduğunu belirten Demirel, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davasının bir neferi olarak, partimize verilen her görevde yanında olduk. Bugün Kapaklı'da 150 bin nüfus var, artık değişim zamanının geldiğini düşünüyorum. Kapaklı'nın daha ileriyi gören, daha vizyonlu ve ilkeli bir şehir olması için adaylığımı açıklıyorum.

"KAPAKLI'YI DAHA GÜZEL VE MODERN BİR ŞEHİR HALİNE GETİREBİLİRİZ"

Sizlerin desteğini bekliyorum, çünkü inanıyorum ki birlikte Kapaklı'yı daha güzel ve modern bir şehir haline getirebiliriz. İnşallah büyükşehir de seçimi kazanarak, Kapaklı'da hizmetlerin daha etkin yürütülmesi için çaba sarf edeceğim. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kapaklı meclisi perşembe günü toplanacak Kapaklı meclisi perşembe günü toplanacak

şakir-demirel-aday-adayı-açıkladı2